?>

GGC’DEN EDESSA TV’YE ÖDÜL

Gündem - 4 yıl önce

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nin (GGC) bu yıl 35’ncisi düzenlediği “Yılın Başarılı Gazetecileri” yarışması sonuçlandı. Edessa Tv Haber Müdürü Rıdvan Ortakaya, “Şanlıurfa’nın Mevsimlik Öğrencileri” başlıklı haberle mansiyon ödülüne layık görüldü.

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nin geleneksel hale getirdiği “Yılın Başarılı Gazetecileri” yarışması sonuçları açıklandı.

Seçkin Jüri üyeleri; Özer Bereket, Nail KADIRHAN, Şefik Dinç, Barış Üzal, Hüseyin Kaçar Hakan Hocaoğlu, Mahmut Bozarslan, Devrim Yiğit, Ümit Özdal, Esat Aydın, Sevda Kaplan ve Gürsel Eser’in oy kullandığı yarışmada Edessa Tv Haber Müdürü Rıdvan Ortakaya’nın haberi mansiyona layık görüldü.

Televizyon haber dalında; TRT World’ün ‘İdlip’te ateşkes ihlali, rejim gazetecileri hedef aldı’ başlıklı haber birinci olurken, yine aynı kategoride Edessa Tv Haber Müdürü Rıdvan Ortakaya’nın “Şanlıurfa’nın Mevsimlik Öğrencileri” başlıklı haberi ise mansiyona layık görüldü.

Ortakaya: Toplumsal sorunları gündeme getireceğiz demiştik

Konuyla ilgili açıklama yapan Edessa Tv Haber Müdürü Rıdvan Ortakaya; “Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’ne böyle bir yarışma düzenledikleri için teşekkür ederim. Bizler, Edessa Tv olarak toplumsal sorunları gündeme getireceğiz demiştik, ve getirmeye devam ediyoruz. Maalesef, Şanlıurfa’da sayıları on binleri bulan aileler mevsimlik işçi olarak başka şehirlere çalışmaya gidiyor. Ekip arkadaşlarımla bu sorunu gündeme getirip çözüm bulunmasını istedik. Konunun daha fazla kitlelere ulaşması için de hazırladığımız haberi yarışmaya gönderdik. Yarışmada “Şanlıurfa’nın Mevsimlik Öğrencileri” başlıklı haberimiz mansiyon ödülüne layık görüldü. Habere katkı sunan ekip arkadaşlarımı kutlarım” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nin “Yılın Başarılı Gazetecileri” yarışması ödül töreninin pandemi süreci dikkate alınarak Aralık 2020 içerisinde yapılması planlanıyor.

Haftanın Öne Çıkanları

ŞANLIURFA VALİLİĞİ TARAFINDAN BİNASI YAPTIRILAN ÇIĞRIK KIRSAL MAHALLESİ “ĞARİP AĞA TAZİYE EVİ VE KÜLTÜR MERKEZİ” HİZMETE AÇILDI

2020-10-16 18:40 - Gündem

ESKİDEN FİYATI TEREYAĞI İLE YARIŞAN KOYUN YÜNLERİ ELDE KALDI

2020-10-14 18:33 - Gündem

16.10.2020 Tarihli Birinci Sayfa

2020-10-16 03:00 - Gündem

19.10.2020 Tarihli Birinci Sayfa

2020-10-19 03:00 - Gündem

20.10.2020 Tarihli Birinci Sayfa

2020-10-20 03:00 - Gündem

SİVEREKLİ GENÇLERDEN VEFA ÖRNEĞİ

2020-10-20 16:38 - Gündem

GELENEKSEL DÖVME ‘DEK’ TARİHE KARIŞIYOR

2020-10-17 13:48 - Gündem

SİVEREKLİ GENÇ GİRİŞİMCİ ÇOÇUKLARIN HAYALLERİNE ORTAK OLDU

2020-10-17 19:02 - Gündem

KADEM “EVLİLİK VE AİLE OKULU” SEMİNERİ DÜZENLİYOR

2020-10-16 14:57 - Gündem

ŞUÇGAD BAŞKANI GÜLEBAK’TAN COŞKUN İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

2020-10-19 19:29 - Gündem

İlgili Haberler

Siverekli Muhtar Başlık Parasının Yasaklanması İçin Harekete Geçti

15:35 - Gündem

Siverek’te Jandarmadan Şehitlik Mezarlığında Örnek Davranış

13:12 - Gündem

Siverek’te Teravih Namazı, Üç Dilde Okunan Mevlid-i Nebi ile Son Buldu

10:37 - Gündem

Bakan Yardımcısı Aydın’dan CHP’nin Boykot Çağrısına Tepki

15:30 - Gündem

Başkan Bucak'tan Ramazan'da Esnaf Ziyareti: Gönüller Birleşti!

08:59 - Gündem

Günün Manşetleri

Suriyelilerin Ülkelerine Dönüşü Bayram Öncesi Hız Kazandı

22:00 - Yaşam

Yiğitcan Konukoğlu’ndan Ramazan Bayramı Mesajı

21:30 - Yaşam

Ulaşım Rahatlatıldı: Fatma Şahin Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu

21:00 - Yaşam

Kadooğlu’ndan Ramazan Bayramı Mesajı: Huzur, Barış ve Kardeşlik Dileği

20:30 - Yaşam

Şahinbey, Şehadetinin 105. Yılında Rahmetle Anıldı

20:00 - Yaşam