Kan Donduran Cinayetin Dehşet Görüntüleri Ortaya Çıktı

19 yaşındaki Süleyman Şahin Hanzade'nin öldürüldüğü anlar kamerada! Katiller kimler ve neden bu kadar acımasızca hareket ettiler?

Gündem - 1 ay önce

Olayın Başlangıcı

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesi Fıstıklık Mahallesi’nde, 25 Temmuz 2024 tarihinde, 19 yaşındaki Süleyman Şahin Hanzade'nin pompalı tüfekle öldürüldüğü anlara ait görüntüler ortaya çıktı. İddiaya göre, 18 yaşındaki İlhan Eren Hanzade'nin kızlarıyla sevgili olduğunu öğrenen baba Mehmet S., oğlunun çalıştığı iş yerine giderek ailesine haber vermesini istedi. Olay yerine konuşmak için gelen baba İlhan Hanzade ve oğulları Süleyman Şahin Hanzade ile İlhan Eren Hanzade, kızın abileri Mustafa S., Bilal S. ve baba Mehmet S.’nin silahlı saldırısına uğradı.

Dehşet Anları Kamerada

Yaralı halde yere yığılan Süleyman Şahin Hanzade’nin, katil zanlısı tarafından yakın mesafeden pompalı tüfekle defalarca ateş edilerek öldürülme anı cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Olayda Süleyman Şahin Hanzade hayatını kaybederken, baba İlhan Hanzade ve diğer oğlu İlhan Eren Hanzade yaralandı. Olayın ardından kaçan zanlıların yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı. Saldırıya uğrayan aile ise zanlıların bir an önce yakalanmasını istedi.

Ailenin Feryadı

Olay yerine konuşmak için gittiklerini ve oğlunun olaydan habersiz olduğunu belirten baba İlhan Hanzade, "Oğlumla kızları sevgililerdi. Daha önce de arayıp gelin konuşalım dediler. Biz de bu olayın üzerine dükkana gittik. Oğlumun çalıştığı dükkana gelip tehdit etmişler. Tatlıya bağlamak adına 2 oğlum olay yerine gittiğinde daha inmeden sıkmaya başlamışlar. Silah seslerini duyunca oraya doğru koşarken beni, oğlumu ve vefat eden oğlumu katletmek için vurdular. Vefat eden oğluma sıktıktan sonra yattığı yere tekrar gelip 3 el daha ateş etmişler. Oğlumun bu olayla hiçbir alakası yoktu" dedi.

Anne Nergis Hanzade’nin İsyanı

Anne Nergis Hanzade, "Çocuklarım ve babaları konuşmak amaçlı gitmişlerdi. Suçsuz olan çocuğum Süleyman Şahin, suçsuz yere katledildi. Bu gözü dönmüşlük ve caniliktir. Kardeşi İlhan Eren’in sevgilisiydi. Biz oğlumuzun bu kadar tehdit edildiğini bilmiyorduk. Onlar hazırlıklıymış. Oğluma boş ver, istediklerini söylesinler dedim ama olayların bu boyuta geleceğini bilmiyordum. Oğlum Süleyman Şahin'in bu olayda hiçbir suçu yoktu" ifadelerini kullandı.

İlhan Eren Hanzade’nin Anlatımı

Saldırıdan yaralı kurtulan 18 yaşındaki İlhan Eren Hanzade, "Bir yıl süren bir ilişkim oldu. Bu süreçte dükkanım basıldı. Beni tehdit ettiler ama ben aileme yansıtmadım. Olay günü, dükkanımda değildim. Motorum tamir oluyordu. İş yerine kardeşimle gittik. Konuşmaya çağıran adam belindeki silahı çıkarıp 3 el ateş etti. Beni marketin içinde kovaladılar. Hem abime hem babama hem de bana öldürücü şekilde ateş ettiler. Olay yerinden de araca binip uzaklaştılar. Abim sadece beni korumak için oradaydı" dedi.

Adalet Arayışı

Oğlunu kaybeden baba İlhan Hanzade, "Oğlumun hiçbir suçu yoktu. Onlar sadece konuşmak için gitmişlerdi. Bu canilerin adalet önünde hesap vermesini istiyorum" dedi. Aile, adaletin yerini bulmasını ve suçluların en ağır cezayı almasını istiyor. Anne Nergis Hanzade ise, "Bir can bu kadar ucuz olmamalı. Adaletin yerini bulmasını istiyorum. Suçluların dışarıda ellerini kollarını sallayarak gezmelerini istemiyorum" ifadelerini kullandı.

"Oğlumun hiçbir suçu yoktu. Onlar sadece konuşmak için gitmişlerdi."

Gaziantep'teki bu kan donduran cinayet, toplumda büyük bir infial yarattı. Aile, adaletin sağlanması için yetkililere çağrıda bulunuyor. Polis ekipleri ise zanlıların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. İHA

Haftanın Öne Çıkanları

Fenerbahçeli Tıp İnsanları Vakfı'ndan Siverek'te Eğitime Destek

2024-07-30 08:37 - Gündem

Siverek'te Kent Konseyi 2. Toplantısı Mahalle Muhtarlarıyla Gerçekleşti

2024-08-01 08:35 - Gündem

Siverek Esnaf Oda Başkanlarından Diyarbakır Vali Yardımcısı Aziz Gölbaşı'na Anlamlı Ziyaret

2024-08-02 09:39 - Gündem

Türk Henkel'den Siverek'teki Köy Okullarına Bilgisayar Desteği

2024-08-05 13:18 - Eğitim

Siverek Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Enver Akçiçek, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

2024-07-31 12:03 - Gündem

Cemiyet Başkanlarından Gazetemize Önemli Ziyaret

2024-08-02 12:14 - Gündem

Siverek’te Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Eksikliği Neden Giderilmiyor?

2024-07-30 08:59 - Sağlık

Şanlıurfa Basın Camiası Yasta

2024-08-05 08:15 - Yaşam

Bucak'tan Siverek Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği'ne Önemli Ziyaret

2024-08-05 09:14 - Kültür & Sanat

Siverek’te Domates Kurutma Alanları İnceleniyor

2024-08-02 08:23 - Ekonomi

İlgili Haberler

Nedim Lale, Uzun Süredir Yürüttüğü Ak Parti Siverek İlçe Başkanlığını Bıraktı

12:43 - Gündem

Siverek’te Gaziler Günü Şehitlikte Anıldı

11:33 - Gündem

Temel Kazısı Sırasında Roma Dönemine Ait Mezar Bulundu

20:15 - Gündem

Başkan Ali Murat Bucak, Tarihi Binaya Geri Döndü

09:27 - Gündem

Tır ile Çarpışan Otomobilin Sürücüsü Hayatını Kaybetti

19:30 - Gündem

Günün Manşetleri

1 Kilo Esrar Ele Geçirildi

20:30 - Asayiş

Tır ile Çarpışan Otomobilin Sürücüsü Hayatını Kaybetti

19:30 - Gündem

Yeşil Alan Çalışmaları Devam Ediyor

19:15 - Gündem

Zeugma Mozaik Müzesi, Üç Farklı Sergiye Ev Sahipliği Yapıyor

18:00 - Gündem

Şarampole Devrilen Araçta İki Kişi Hayatını Kaybetti

17:15 - Gündem