?>

Proje Döngüsü Yönetimi ve Fon Kaynaklarına Erişim Eğitimi' Tamamlandı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, personeline yönelik düzenlediği ‘Proje Döngüsü Yönetimi ve Fon Kaynaklarına Erişim Eğitimi’ni tamamladı. Peki, bu eğitim programı nasıl bir etki yarattı ve katılımcılar neler öğrendi?

Gündem - 3 ay önce

Belediye Personeline Yönelik Eğitim Programı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Avrupa Birliği (AB) iş birliğiyle, belediye personeline yönelik önemli bir eğitim programı düzenledi. 'Proje Döngüsü Yönetimi ve Fon Kaynaklarına Erişim Eğitimi', belediye çalışanlarının proje hazırlama yeteneklerini geliştirmeyi ve ulusal ile uluslararası fonlardan daha etkin şekilde yararlanmalarını sağlamayı amaçlıyordu. Peki, bu eğitim programı, katılımcıların projelere nasıl bir bakış açısı kazandırdı? Belediyenin projelerde daha başarılı olmasını sağlayacak hangi yöntemler öğretildi?

Eğitimde Neler Öğretildi?

Programın amacı, belediye personelinin proje yönetimi konusundaki bilgi birikimini artırmak ve fon kaynaklarını etkin bir şekilde kullanmalarını sağlamaktı. Çand Amed Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen eğitime daire başkanları ve şube müdürleri katıldı. Eğitim, katılımcıların projeleri hazırlarken karşılaştıkları zorlukları aşmalarına yardımcı olacak stratejiler sunmayı hedefledi. Katılımcılar, proje döngüsünün her aşamasında nasıl daha verimli çalışacaklarını öğrendiler. Peki, katılımcılar eğitim sonrası projelerini nasıl daha etkili bir şekilde yönetecekler?

Katılım Belgesi Dağıtıldı

Eğitim programının sonunda, katılımcılara Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Emrullah Gördük tarafından katılım belgeleri verildi. Bu belge, eğitim programına katılım gösteren personelin projelerde daha bilinçli ve etkin bir şekilde yer alacağına dair önemli bir gösterge. Peki, bu belge ile birlikte personelin görevlerinde ne gibi gelişmeler yaşanacak? Belediyenin fon kaynaklarını yönetme kapasitesinde ne tür bir değişiklik öngörülüyor?

"Bu eğitim, personelimizin proje yönetimi kapasitesini artırarak, belediyemizin ulusal ve uluslararası fonlardan daha fazla yararlanmasına yardımcı olacak." - Emrullah Gördük, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri.İHA

Haftanın Öne Çıkanları

Siverek, Kore Gazisi Cuma Kök’ü Kaybetti

2024-12-19 09:21 - Yaşam

Başkan Bucak’tan Gençlere Mesaj: "Reis Yürüyecek, Biz de Arkasından Yürüyeceğiz"

2024-12-16 10:00 - Politika

Siverek Belediyesi'nin Personel Alımı Sonuçları Açıklandı: İşte Detaylar

2024-12-17 08:57 - Gündem

Başıbüyük Yardım Kuruluşundan Başkan Bucak’a Anlamlı Ziyaret

2024-12-17 09:18 - Gündem

Siverek'te Baykan Derneği Önemli Bir Etkinliğe Ev Sahipliği Yaptı.

2024-12-16 11:53 - Kültür & Sanat

GBB Konut Güneyşehir 3. Etap Başvuruları 23 Aralık’ta Başlıyor

2024-12-20 16:30 - Gündem

Siverek’te Gelenek ve Sanatın Buluştuğu Etkinlik

2024-12-18 08:44 - Kültür & Sanat

Siverek’te “Silah Sıkmaya Hayır” Kampanyası Büyüyor

2024-12-19 13:05 - Gündem

Başkan Bucak’tan Fair-Play’a Örnek Olacak Destek

2024-12-16 09:00 - Spor

Başkan Ali Murat Bucak’a Özel Ziyaret

2024-12-19 09:07 - Gündem

İlgili Haberler

Siverekli Muhtar Başlık Parasının Yasaklanması İçin Harekete Geçti

15:35 - Gündem

Siverek’te Jandarmadan Şehitlik Mezarlığında Örnek Davranış

13:12 - Gündem

Siverek’te Teravih Namazı, Üç Dilde Okunan Mevlid-i Nebi ile Son Buldu

10:37 - Gündem

Bakan Yardımcısı Aydın’dan CHP’nin Boykot Çağrısına Tepki

15:30 - Gündem

Başkan Bucak'tan Ramazan'da Esnaf Ziyareti: Gönüller Birleşti!

08:59 - Gündem

Günün Manşetleri

Suriyelilerin Ülkelerine Dönüşü Bayram Öncesi Hız Kazandı

22:00 - Yaşam

Yiğitcan Konukoğlu’ndan Ramazan Bayramı Mesajı

21:30 - Yaşam

Ulaşım Rahatlatıldı: Fatma Şahin Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu

21:00 - Yaşam

Kadooğlu’ndan Ramazan Bayramı Mesajı: Huzur, Barış ve Kardeşlik Dileği

20:30 - Yaşam

Şahinbey, Şehadetinin 105. Yılında Rahmetle Anıldı

20:00 - Yaşam