USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu

Gaziantep'in İslahiye, Nurdağı, Nizip ve Araban ilçelerinde 30 Ağustos Zafer Bayramı nasıl kutlandı? Bu törenlerde hangi anlamlı mesajlar verildi?

 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu
31-08-2024 16:15

İslahiye'de Demokrasi Meydanı'nda Zafer Bayramı Coşkusu

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı, Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen törenle kutlandı. Tören, Kaymakam Mehmet Soylu ve 106. Topçu Alay Komutanı Albay Mehmet Özsoy’un Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, törende yer alan askeri erkan ve diğer katılımcılar, milletimizin zaferinin onurunu yaşadı. Cumhuriyet Başsavcısı Nurullah Şahin ve Belediye Başkan Yardımcısı Songül Gür’ün de yer aldığı tören, İslahiye halkının milli ruhunu bir kez daha ortaya koydu.

Nizip’te Kültür Parkı’nda Birlik ve Beraberlik Mesajı

Nizip ilçesinde, Kültür Parkı’nda düzenlenen törende, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan kutlamalar, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti. Törene Nizip Kaymakam Vekili Mustafa Babacan, Belediye Başkanı Ali Doğan, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili İbrahim Halil Çayın ve Nizip Askerlik Şube Başkanı Bakır Demir katıldı. Siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile gazilerin de hazır bulunduğu tören, Nizip halkının 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı birlik ve beraberlik içerisinde kutladığı anlamlı anlarla doluydu.

Araban’da Şehitlik Ziyareti ve Anlamlı Anlar

Araban ilçesinde Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen törende, Kaymakam Özgür İşçimen ve Belediye Başkan Vekili Haci Karaman tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından, ilçe merkezindeki şehitlik ziyaret edilerek dualar okundu. Kaymakam İşçimen, şehit yakınlarıyla bir araya gelerek, onlarla bir süre sohbet etti. Bu anlamlı ziyaret, Araban halkının vatan uğruna canını feda eden şehitlerimize duyduğu minneti bir kez daha gözler önüne serdi.

Nurdağı’nda Tören ve Şehitlik Ziyareti

Nurdağı ilçesinde de 30 Ağustos Zafer Bayramı, Kaymakamlık bahçesinde düzenlenen törenle kutlandı. Kaymakam Nurullah Cemil Erciyas ve Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Şentürk'ün Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından, günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar yapıldı. Törenin sonunda, Nurdağı şehitliği ziyaret edilerek, şehitlerimiz için dualar edildi. Bu etkinlikler, Nurdağı halkının milli değerlerine olan bağlılığını ve Zafer Bayramı’nın önemini derinlemesine hissettiğini gösterdi.

Gaziantep’in İlçelerinde Milli Birlik ve Coşku

Gaziantep’in İslahiye, Nurdağı, Nizip ve Araban ilçelerinde düzenlenen bu törenler, Zafer Bayramı’nın coşkusunu ve anlamını en güzel şekilde yansıttı. Her ilçede yapılan törenler ve şehitlik ziyaretleri, milli birliğin ve beraberliğin önemini bir kez daha hatırlattı. Halkın yoğun katılımı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın Gaziantep genelinde büyük bir coşkuyla kutlandığını gözler önüne serdi.

Zaferin Yıldönümünde Gaziantep’te Birlik Mesajı

Gaziantep’in dört ilçesinde gerçekleştirilen bu kutlamalar, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın önemini ve Türk milletinin bağımsızlık mücadelesindeki kararlılığını vurguladı. Her tören, hem şehitlerimizi anma hem de milli zaferimizi kutlama fırsatı sundu. Gaziantep halkı, bu özel günde bir araya gelerek, Türkiye’nin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesine olan bağlılığını bir kez daha gösterdi.

“Zafer Bayramı, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesi olarak kalplerde yaşayacaktır.” AA

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray515+13
2Fenerbahçe513+11
3Başakşehir FK410+6
4Beşiktaş410+6
5Eyüpspor59+4
6Konyaspor57-1
7Sivasspor57-1
8Antalyaspor57-3
9Göztepe46+2
10Samsunspor46+1
11Kasımpaşa55-2
12Çaykur Rizespor54-10
13Trabzonspor330
14Gaziantep FK43-3
15Alanyaspor53-5
16Bodrum FK53-5
17Kayserispor32-1
18Hatayspor52-5
19Adana Demirspor51-7