USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

8 Yaşındaki Narin Güran’ın Kayboluşu Üzerine Yoğun Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Küçük Narin’e ne oldu ve kaybolmasının ardından yapılan çalışmalar nasıl ilerliyor?

8 Yaşındaki Narin Güran’ın Kayboluşu Üzerine Yoğun Arama Çalışmaları Devam Ediyor
25-08-2024 08:30
DİYARBAKIR

Kaybolma Olayının Detayları

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde yaşayan 8 yaşındaki Narin Güran, 21 Ağustos öğleden sonra Kur’an kursundan dönerken kayboldu. Ailesi ve komşuların ilk arama çabaları sonuçsuz kaldıktan sonra, olayın ciddiyeti anlaşılınca resmi yetkililere haber verildi.

Arama Çalışmalarına Devletin Tüm İmkânları Seferber Edildi

Jandarma, AFAD, itfaiye, ve Dicle Üniversitesi Arama Kurtarma (DÜAK) ekipleri gibi birçok kurum, kaybolan Narin’i bulmak için seferber oldu. Hava desteği sağlayan jandarma helikopteri de dahil olmak üzere, geniş çaplı bir arama operasyonu başlatıldı.

Yerel Toplumun Destekleri ve İş Birliği

Yerel toplum üyeleri, kayıp çocuğu bulmak için gönüllü olarak arama çalışmalarına katıldı. Mahalledeki ve çevre bölgelerdeki insanlar, jandarma ve arama ekipleri ile iş birliği içinde çalışarak, Narin’in izini sürmeye çalıştı.

Bulgular ve İpuçları

Arama ekipleri, kayıp günü ve sonrasında mahalleye giriş yapan binlerce aracı didik didik aradı. 22 Ağustos’ta, Narin’e ait olduğu düşünülen bir terlik bulundu, bu da arama çalışmalarına yeni bir yön verdi.

Devam Eden Arama Çalışmaları ve Toplumun Duyarlılığı

Dördüncü gününe giren arama çalışmaları, her geçen saatle birlikte daha da yoğunlaşıyor. Toplum, küçük Narin’in sağ salim bulunması için büyük bir endişe ve umut içinde bekliyor. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
13.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ