USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

9 ÇOCUKLU AİLEYE SOSYAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ SAHİP ÇIKTI

9 ÇOCUKLU AİLEYE SOSYAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ SAHİP ÇIKTI
22-12-2020 12:49

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yaşayan ve yardıma muhtaç olduğu belirlenen aileye sosyal ve ekonomik destek çalışması başlatıldı.

İlçeye 40 kilometre uzaklıkta bulunan Sislice kırsal mahallesinde yaşayan ve psikolojik sorunları olan baba R.U., Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı sosyologlarla görüşmesinin ardından Psikiyatri bölümünde tedavi olmayı kabul ettiği öğrenildi.

Ailenin gıda ihtiyaçlarını karşılamada yetersiz kaldığı öğrenilirken Siverek Belediyesi Beyaz Masa ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri aileye gıda yardımında da bulundu.

Alo 183 ihbar hattına gelen ihbarı değerlendirdiklerini belirten Siverek Sosyal Hizmetler Müdürlüğü yaptıkları açıklamada, “Ekiplerimiz tarafından yapılan inceleme sonucunda 11 kişinin tek gözlü odada yaşadığı tespit edildi. Ailenin temel ihtiyaçları ekiplerimiz ve Siverek Belediyesiyle koordineli bir şekilde karşılandı. Ayrıca baba R.U.’nun 15 yıldır psikolojik rahatsızlığı olduğu ve tedavi olmayı reddettiği bilgisine ulaşan Sosyal Çalışmacı Ramazan Çetinkaya ve Sosyolog Ramazan Kızılkan’ın uğraşları sonucunda R.U., Psikiyatri bölümünde tedavi olmayı kabul etti. Vatandaşın düzenli aralıklarla tedavi görmesi ekiplerimiz tarafından sağlanacaktır.” denildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ