USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Acılı Anne, 18 Yıl Önce Öldü Denilen Kızının Yaşadığına İnanıyor

Anne Kıymet Şahin, her gece rüyasında gördüğü kızının yaşadığına inanarak mezarın açılmasını ve DNA testi yapılmasını istiyor. Peki, bu trajik hikayenin ardındaki gerçek ne?

Acılı Anne, 18 Yıl Önce Öldü Denilen Kızının Yaşadığına İnanıyor
05-09-2024 21:00
ADIYAMAN

Bebeğin Ölüm Haberi ve Anneye Verilen Şok

Adıyaman’da yaşayan Kıymet Şahin, 2006 yılında doğan kızı Kader Şahin’in hastanede hayatını kaybettiği söylenmesine rağmen kızının hâlâ yaşadığına inanıyor. Doğumdan 39 gün sonra Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden gelen telefonla bebeğinin ölüm haberini alan Şahin, hastaneye gittiğinde kızının çoktan defnedildiğini öğrenmiş. Yaşadığı bu trajik olayın üzerinden geçen 18 yıl boyunca her gece rüyasında kızının kendisine seslendiğini söyleyen Şahin, mezarın açılıp DNA testi yapılmasını talep ediyor.

Mezarın Açılmasını İstiyor

Anne Şahin, kızının toprağa verildiği mezarın açılmasını ve ceset üzerinde DNA testi yapılmasını talep ediyor. Bugüne kadar birçok kuruma başvuru yapan Şahin, tüm başvurularının reddedildiğini belirterek, “DNA testi için ilgili kurumlara ve makamlara başvurdum ancak her başvurum reddedildi. Kızımın ölmediğine inanıyorum ve bunun için tüm yasal yolları denemeye devam edeceğim.” diyor.

“Her gece rüyalarıma giriyor, ‘Anne ben ölmedim, yaşıyorum’ diyor. Bu acılara artık dayanacak gücüm kalmadı.” - Kıymet Şahin

Okuldan Gelen Çağrı ile Şüpheler Arttı

Kıymet Şahin'in şüpheleri, kızının ölümünden 7 yıl sonra aldığı bir telefonla daha da güçlendi. Okuldan arandığını ve kızını neden okula göndermediği sorulduğunu belirten Şahin, bu çağrı üzerine kızının hâlâ hayatta olabileceğini düşünmeye başladı. O dönemde çocuğun kimliğini çıkardıklarını ve ölüm olayını nüfusa bildirmediklerini ifade eden anne, “Okuldan gelen telefon, tüm şüphelerimi güçlendirdi. Kızım ölmedi, bir yerlerde yaşıyor.” şeklinde konuştu.

Yasal Mücadele Devam Ediyor

Anne Kıymet Şahin, bu acı dolu hikayenin peşini bırakmayarak yasal mücadelesini sürdürüyor. Şimdiye kadar birçok kuruma başvurmasına rağmen olumlu bir yanıt alamayan Şahin, mezarın açılarak DNA testi yapılmasını istiyor. Bu süreçte aldığı ret kararları karşısında umudunu kaybetmeyen anne, yetkililerden yardım bekliyor. Çocuğunun gerçekten öldüğüne dair kesin bir sonuca ulaşmak isteyen Şahin, bu acıyla daha fazla yaşamak istemediğini belirtiyor.

Şüpheleri ve Acıları Bitirmek İçin Son Çağrı

Kıymet Şahin, mezarın açılması ve gerçeklerin ortaya çıkarılması için yetkililere son bir çağrıda bulunuyor. Yaşadığı acıların bir an önce sona ermesini isteyen anne, kızının gerçekten hayatta olup olmadığını öğrenmek istiyor. “Her gece rüyalarıma giren kızım bana yaşadığını söylüyor. Bu acılara artık son verilmesini istiyorum.” diyerek sesini duyurmaya çalışıyor. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ