USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ACILI ANNENİN İMDADINA KUMED EKİPLERİ YETİŞTİ

ACILI ANNENİN İMDADINA KUMED EKİPLERİ YETİŞTİ
18-08-2022 14:31

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi Hayriye mahallesinde ikamet eden Anne D.T..oğlunun uyuşturucu batağına düştüğünü belirterek Siverek KUMED teşkilatından yardım istedi.

KUMED Siverek İlçe teşkilatı Veysi Gencer başkanlığında acılı annenin feryadına koşarak bir annenin içinde bulunduğu ve hiç istemediği durumdan evladını kurtarmaya çalıştı.

Son günlerde artan uyuşturucu batağından gençleri alıp topluma kazandırma noktasında var gücüyle çalışan Siverek KUMED Teşkilatı bu seferki çalışması bir annenin feryadı oldu. Anne D.T.oğlu için KUMED Siverek teşkilatından yardım isteyerek uyuşturucu batağına düşen evladını kurtarılmasını istedi.

Siverek KUMED Teşkilat başkanı Veysi Gencer açıklamalarında Küresel uyuşturucu ile mücadele Siverek teşkilatı olarak bu annemizin feryadına kulak vererek Oğlunun içinde bulunduğu zor durumdan kurtarmaya çalıştık.Her zaman söylüyoruz madde bağımlısı gençlere ulaşmamızdan ailelerin önemine değinerek bu toplum belası olan bataklıktan gençleri kurtarmaya yönelik önemli adımlar atmaktayız.Her kesimden çeşitli ihbarlar alıyoruz Kentimizin gençlerine önem vermekteyiz.

Bu Gençler geleceğimizin ve yarınlarımızın topluma yön verecek bireylerİdir.Dolayısıyla bunlara mümkün olduğu kadar titizlikle yaklaşmalıyız.Bu gençlerimizi hem aileleri hemde sağ duyulu vatandaşlarımız tarafından takip edilip arkadaş ortamını iyi seçmeli iş güç ortamı yaratmada ailelerimize önemli iş düştüğünü belirtmek isteriz.Uyuşturucu ve Madde bağımlısı batağına düşmüş gençlerimizin aileleri komşuları ve bilgi sahibi olan vatandaşlar bizi arayarak bu bataklığa düşen gençleri bize söyleyerek onları en güzel şekilde tedavi ettiriyoruz.Topluma kazandırıyoruz.İş güç sahibi ettirmeye çalışıyoruz.Bu işimiz öncelikle bir gönül işidir Toplum işidir memleketimizin kalkınması yönünde gençlerimize sahiplenme işidir.Rabim bizi muzaffer eylesin bu gençlerimizi de sağlıklı bir ortamda yaşamayı nasiplendirsin dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ