USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Adıyaman Belediyesi, Üniversite Öğrencileri İçin Yol Çalışmalarını Hızlandırdı

Adıyaman'da Altınşehir Mahallesi'nde devam eden asfaltlama çalışmaları ne kadar sürecek? Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere'nin açıklamaları neler içeriyor?

Adıyaman Belediyesi, Üniversite Öğrencileri İçin Yol Çalışmalarını Hızlandırdı
17-07-2024 09:15
ADIYAMAN

Başkan Tutdere Çalışmaları Yerinde İnceledi

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Altınşehir Mahallesi'nde yer alan üniversite bölgesindeki yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmaların hızla ilerlediğini belirten Başkan Tutdere, bölgedeki asfalt serim işlerini dikkatle takip etti.

“Fen İşleri ekibimiz şu anda üniversitenin bulunduğu bölgede asfalt serim işleri yapıyor. Biz, bir şehrin kalkınması ve yeniden dirilmesi için üniversitelerin ne kadar önemli kurumlar olduğunun farkındayız. Bu nedenle, üniversitemizin bulunduğu alanlardaki yollarımızın standartlarını yükseltip yol çalışmalarımıza hız verdik,” diye konuştu.

Üniversitelerin Şehir Kalkınmasındaki Rolü

Başkan Tutdere, üniversitelerin şehirlerin gelişiminde oynadığı kritik role vurgu yaptı. Üniversitelerin bulunduğu bölgelerdeki altyapı çalışmalarına öncelik verdiklerini ifade eden Tutdere, bu alanların en yüksek standartlara sahip olmasının önemine değindi. Bu çalışmaların, Adıyaman Üniversitesi’ne gelecek olan öğrencilerin modern ve sorunsuz bir altyapı ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla yapıldığını belirtti.

“Bir şehrin gelişiminde üniversitelerin rolü büyüktür. Bu nedenle, üniversitemizin çevresindeki yolların ve altyapının en yüksek standartlara sahip olması gerektiğini biliyoruz,” dedi.

Öğrencilere Modern Altyapı ve Sorunsuz Ulaşım

Adıyaman Belediyesi'nin üniversite bölgesindeki yol çalışmaları, öğrencilerin eğitim hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyor. Başkan Tutdere, bu anlayışla misafir öğrencilerin Adıyaman'a geldiklerinde iyi bir ev sahipliği yapmak için ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını söyledi. Üniversite bölgesindeki yolların düzeltilmesi ve asfalt serim işlemlerinin hızla devam ettiğini belirten Tutdere, bu çalışmaların öğrencilerin modern ve sorunsuz bir ulaşım imkanına sahip olmalarını amaçladığını vurguladı.

“Adıyaman Üniversitesi’ne gelecek öğrencilerimizin, modern ve sorunsuz bir altyapıyla karşılaşması için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Bu anlayışla, şehrimize gelecek misafir öğrencilerimize iyi bir ev sahipliği yapmak adına, Üniversite Bölgesindeki yollarımızı Adıyaman Belediyesi olarak düzeltiyor ve asfalt serim işlemlerini yapıyoruz,” ifadelerini kullandı.İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ