USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ahır Aşırı Yağıştan Çöktü: 2 İnek Telef Oldu

Ahır Aşırı Yağıştan Çöktü: 2 İnek Telef Oldu
10-12-2018 18:39

Siverek ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle büyükbaş hayvanların bulunduğu ahırın çökmesi sonucu 2 inek telef olurken, 2 inek ve bir buzağı yaralandı.2 gündür etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkilerken ilçeye 45 kilometre uzaklıktaki Bakmaç Mahallesi’nde Mustafa Küreken’e (35) ait toprak çatılı ahır gece saatlerinde çöktü.

Çöken ahırda bulunan 2 inek telef oldu, 2 inek ve yavruları ise yaralandı. Ahır sahibinin yardım çağrısıyla mahalle sakinleri yaralı inekleri ve yavrularını enkaz altından çıkardı.

Ahırın çökme anı evde bulunan güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, ahır sahibinin çocuklarının hayvanlara yem vererek dışarı çıkmasının ardından kısa süre sonra ahırın çöküyor.

Olayın yaşandığı gece hastanede bir yakınını ziyarete gittiğini söyleyen Mustafa Küreken geçimini sağladığı hayvanların telef olduğunu belirterek,

Hastanede yatan yakınımı ziyarete gitmiştim telefonla aradılar ve ahırın çöktüğünü söylediler geldiğimde bu manzara ile karşılaştım, inekleri başka bir arkadaşım geçimimi sağlamam için bana almıştı.

Tüm varlığım ineklerimdi, onlarda öldü, kalanlar ise yaralı. Devlet büyüklerimden yardım istiyorum” dedi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.Haber Mehmet Fatih SERGİ

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ