USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Duyarlı Davranış

Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Duyarlı Davranış
25-04-2022 17:36

Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tiyatro kulübü öğrencilerince sergilenen oyundan elde edilen gelir, yetimler için kullanılacak.

Okulun konferans salonunda saat 22.00 sahne alan öğrenciler, farklı konuları ele aldıkları oyunlarını sergiledi.

Tiyatroyu izlemeye gelen öğretmen ve öğrenciler tarafından yapılan bağışlar ile yetim ve ihtiyaç sahibi öğrencilerin ihtiyaçları karşılandı.

Tiyatroda oynayan ve akranlarına destek oldukları için çok mutlu olduklarını belirten tiyatro kulübü öğrencileri, bu tür etkinliklerinin devam edeceklerini söyledi.

Tiyatro gösterisini yöneten Edebiyat Öğretmeni Recep Kaya, şunları kaydetti: “2019 yılında tiyatro kulübümüzü kurduk ancak pandemiden dolayı ara vermek zorunda kaldık. Dönem başında öğrencilerimiz ile tekrardan bir araya gelerek kaldığımız yerden devam ettik. Çocuklarımız ilk oyunlarını başarıyla sergiledi. Hepsini tebrik ediyorum.”

Okul Müdürü Mehmet Sadık Kıran ise, “Okulumuz da yapılan her etkinliğe imkanlar dahilinde destek olmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimiz gerçekten çok yetenekli ve neler yapabileceklerini bizlere sergilemiş oldukları oyunlar ile göstermiş oldular. Ayrıca akranlarına destek olmak için yaptıkları bu fedakarlık güzel bir farkındalık oluşturmuştur.” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ