USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Siirt’te Esnafı Ziyaret Etti

Bakan Göktaş’ın Siirt ziyaretinde esnaf ve vatandaşlarla gerçekleştirdiği buluşmada hangi konular gündeme geldi? Siirt halkı Bakan'a hangi talepleri iletti?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Siirt’te Esnafı Ziyaret Etti
09-09-2024 18:15

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Siirt’te gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Güres Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Bakan Göktaş, vatandaşların sorunlarını dinleyip taleplerini not alırken, çocuklarla yakından ilgilenmesi dikkat çekti. Bakanın ziyaretine Siirt Valisi Kemal Kızılkaya ve çeşitli parti temsilcileri de eşlik etti.

Esnafla Samimi Sohbetler

Bakan Göktaş, Güres Caddesi’nde yaptığı esnaf ziyaretleri sırasında, dükkan sahipleriyle birebir görüşerek onların sorun ve isteklerini dinledi. Özellikle ekonomik zorluklar ve yerel iş hayatının ihtiyaçları gündeme gelirken, Bakan Göktaş, devletin esnafa sunduğu destek programlarından bahsetti. Göktaş, esnafın işlerinin daha da iyiye gitmesi için hükümetin atacağı adımları aktardı.

Vatandaşlarla Yakın İletişim

Esnaf ziyaretleri sırasında Bakan Göktaş, caddedeki vatandaşlarla da selamlaşarak onların sorunlarına kulak verdi. Vatandaşların özellikle sosyal yardımlar ve aile destek programları hakkındaki sorularını yanıtlayan Bakan Göktaş, sosyal hizmetler alanındaki yenilikler hakkında bilgi verdi. Bu buluşmada, çocuklarla olan sıcak diyaloğu ise dikkatlerden kaçmadı.

Çocuklarla Yakın İlgisi

Ziyaret sırasında çocuklarla da bir araya gelen Bakan Göktaş, onlarla sohbet edip çeşitli hediyeler dağıttı. Çocuklara yönelik sosyal projelerden bahseden Göktaş, özellikle eğitim ve sağlıklı gelişimlerine yönelik yapılan çalışmalar hakkında aileleri bilgilendirdi. Bakan, çocukların gelecekteki yaşamlarına dokunacak projeleri önceliklendirdiklerini vurguladı.

Ziyaretine Eşlik Eden Heyet

Bakan Göktaş’a bu ziyaretinde Siirt Valisi Kemal Kızılkaya, AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sabri Sidar, AK Parti İl Başkanı Bahri Caner Özturan ve MHP İl Başkanı Cengizhan Tükenmez eşlik etti. Heyetle birlikte esnaf ve halkın sorunlarına yönelik çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Esnafın Talepleri

Esnaf, Bakan Göktaş’a özellikle pandemi sonrası yaşadıkları ekonomik sıkıntıları anlattı. Yerel işletmelerin daha fazla desteklenmesi gerektiğini belirten esnaf, hükümetten daha fazla teşvik ve kredi olanakları talep etti. Bakan Göktaş, bu taleplerin değerlendirileceğini ve esnafın yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Sosyal Hizmetler Alanında Yapılacak Yenilikler

Bakan Göktaş, ziyaretin sonunda yaptığı açıklamada, Siirt’teki sosyal hizmetlere yönelik yenilikçi projelerin yolda olduğunu belirtti. Ailelerin yaşam kalitesini artıracak programlar ve çocuklara yönelik özel destek paketlerinin yakında devreye alınacağını söyledi. Siirt halkı ve esnafıyla olan bu yakın diyalog, yerel sorunların hızlı bir şekilde çözülmesine katkı sunacak.

- Mahinur Özdemir Göktaş

"Esnafımızın ve halkımızın her zaman yanındayız. Onların taleplerini dinlemek ve çözüm üretmek için buradayız." AA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Fenerbahçe513+11
2Galatasaray412+11
3Başakşehir FK410+6
4Beşiktaş410+6
5Eyüpspor59+4
6Konyaspor57-1
7Sivasspor57-1
8Antalyaspor57-3
9Göztepe46+2
10Samsunspor46+1
11Kasımpaşa55-2
12Çaykur Rizespor54-10
13Trabzonspor330
14Gaziantep FK33-1
15Alanyaspor53-5
16Bodrum FK53-5
17Kayserispor32-1
18Hatayspor52-5
19Adana Demirspor51-7