USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

AK Parti Yeni Bir Yol Haritasını Belirledi"

AK Parti’nin Yeni Stratejileri Neler Getirecek? detaylar haberimizde

AK Parti Yeni Bir Yol Haritasını Belirledi"
16-10-2024 12:45
DİYARBAKIR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Diyarbakır İl Başkanlığını ziyaretinde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından partinin yeni bir yol haritası belirlediğini duyurdu. Yılmaz, yaklaşık altı aydır süren değerlendirmeler sonucu yeni stratejiler oluşturduklarını belirtti.

Yılmaz: "50’den Fazla İli Ziyaret Ettik"

31 Mart seçimlerinin ardından sahaya inerek Türkiye genelinde 50’den fazla ili ziyaret ettiğini ifade eden Yılmaz, "Seçimlerin üzerinden geçen altı aylık sürede vatandaşlarımızla ve teşkilatlarımızla bir araya geldik. Bu ziyaretlerde aldığımız geri bildirimler ve yapılan analizler doğrultusunda yeni stratejiler belirledik," dedi.

Seçim Sonuçları Beklentilerin Altında Kaldı

Yılmaz, seçimlerin ardından alınan sonuçların beklentilerinin altında kaldığını kabul ederek, bu durumun detaylı bir analizini yaptıklarını açıkladı. "Seçimlerde beklediğimizden daha düşük bir oy oranı elde ettik. Bu nedenle tüm süreci gözden geçirip milletimizin 31 Mart seçimlerindeki değerlendirmelerini dikkate alarak yeni bir yol haritası oluşturduk," şeklinde konuştu.

"Milletimizin Kanaati Bizim Yol Haritamızdır"

Yeni yol haritasının halkın değerlendirmeleri doğrultusunda şekillendiğini belirten Yılmaz, “Milletimizin kanaatleri doğrultusunda hareket ediyoruz. Onların düşünceleri bizim yol haritamızın temelini oluşturuyor. Yeni stratejilerle, milletimizin isteklerine uygun adımlar atacağız," ifadelerini kullandı.

Partililerle Görüş Alışverişi Devam Edecek

Yılmaz, AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığındaki programda partililerle bir araya gelerek onların görüş ve önerilerini dinleyeceğini de söyledi. "Bölgedeki teşkilatlarımız ve vatandaşlarımızın taleplerini dinlemek, bizler için çok kıymetli," diyerek yerel katılımcıların katkılarını önemsediklerini belirtti.

Programa Kimler Katıldı?

Yılmaz'ın ziyaretine, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Raşit Ocak ile il ve ilçe teşkilat üyeleri, belediye başkanları ve çok sayıda partili katılım gösterdi. Program, yerel halkın katılımıyla coşkulu bir atmosferde gerçekleştirildi. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
16.10.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ