USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Günbegi'den Esnafa Sıcak Ziyaret

Günbegi'nin Şanlıurfa'da gerçekleştirdiği ziyaretlerde hangi mesajlar verildi? Esnafların sorunlarıyla ilgili hangi çözümler konuşuldu? Detaylar haberimizde

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Günbegi'den Esnafa Sıcak Ziyaret
12-10-2024 14:00
ŞANLIURFA

Esnafla Birebir İletişim

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet İlhami Günbegi, il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bağlarbaşı, Harran Üniversitesi Caddesi ve Eski Sanayi Caddesi'nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Bu ziyaretlerde vatandaşlarla samimi sohbetler eden Günbegi, esnafların sorunlarını ve taleplerini dinleyerek notlar aldı. Başkan Günbegi, esnafın sıkıntılarının çözümü için gereken adımları atma sözü verdi.

Esnafa Hayırlı Kazançlar Dileği

Günbegi, ziyaret ettiği dükkan sahiplerine hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyerek moral verdi. Sohbet esnasında esnafın ekonomik sıkıntılarını da gündeme taşıyan Günbegi, çözüm önerilerini dinleyip not alarak sorunların çözümü için çalışma sözü verdi. Esnafa yönelik bu ilgi, halkın takdirini topladı.

"Ahilik Kültüründen Gelen Destek"

Ziyaretlerinin ardından basına açıklama yapan Günbegi, "Kökünü ahilikten, özünü yüce gönüllülükten alan esnaflarımızı ziyaret ettik. Onların bizlere olan ilgisi ve sıcak karşılaması için minnettarız" şeklinde konuştu. Ahilik kültürünün, esnafa olan bağlılığın temelini oluşturduğunu belirten Günbegi, bu değerleri yaşatmaya devam edeceklerini vurguladı.

Gönül Köprüleri Kurulmaya Devam Edilecek

Günbegi, "Girilmedik gönül, sıkılmadık el bırakmayacağız. Esnaflarımızı ziyaret etmeye, onlarla gönül köprüleri kurmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Şanlıurfa esnafının sorunlarını dinlemenin önemini vurgulayan Günbegi, bu ziyaretlerin sürekli olarak devam edeceğini belirtti.

AK Parti’nin Esnafa Verdiği Destek

Günbegi, AK Parti olarak kuruluşlarından bu yana halkın yanında olduklarını ve her daim halkın sesine kulak verdiklerini ifade etti. Esnafın hem ekonomik hem de sosyal olarak desteklenmesinin partinin temel önceliklerinden biri olduğuna dikkat çekti. "Milletimizin sesine kulak vermeye devam edeceğiz" diyerek bu desteğin süreceğini belirtti.

Esnaftan Teşekkür

Günbegi'nin ziyaret ettiği esnaflar, bu tür ziyaretlerin kendileri için moral kaynağı olduğunu dile getirdi. Başkanın samimi yaklaşımından memnuniyet duyan esnaflar, "Böylesine içten bir ilgiyle karşılaşmak bizi motive ediyor" diyerek memnuniyetlerini ifade etti. Bu ziyaretler, esnaf ile siyasi temsilciler arasındaki bağın güçlenmesine katkıda bulunuyor. Haber Mahmut İZGÖR

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
14.10.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ