USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

AK PARTİ SİVEREK ADAYINA YOĞUN İLGİ

AK PARTİ SİVEREK ADAYINA YOĞUN İLGİ
23-01-2019 17:08

AYDINI BİNLERCE SİVEREKLİ KARŞILADI

AK Parti’nin Şanlıurfa İlçe adayları binlerce kişi havaalanında, davul-zurna eşliğinde görkemli bir şekilde karşıladı. Binlerce kişinin akın ettiği havalimanında uzun araç kuyrukları oluşurken polis de güvenlik ünlemi aldı.

Ankara’dan havayolu ile gelen GAP Havalimanında binlerce kişi tarafından davul-zurna eşliğinde görkemli bir şekilde karşılanan AK Parti’nin ilçe Belediye başkan adaylarını binlerce vatandaş tarafından karşıladı.

AK Parti milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, büyükşehir belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Parti teşkilatı ile birlikte çıkışa ilerleyen ilçe adayları tebrik etmek isteyen vatandaşlar zaman zaman izdihama neden oldu.

Binlerce kişi tarafından yoğun ilgi gösterilen adaylar, daha sonra bindiği araçlarla ilçelerine hareket ettiler.

SİVEREK ADAYINA YOĞUN İLGİ

Siverek adayı olan Şeyhmus Aydın’a ilçesinde yoğun ilgi gördü. Şeyhmus Aydın’ı havaalanında karşılayan kalabalık ilçe girişinde adeta mahşer gününü anımsattı.

Davul zurna ve sloganlarla karşılana Aydın daha sonra ilçe binasına geçerek burada partililere Kürtçe ve Türkçe hitapta bulundu. Parti binasında vatandaşlarla selamlaşan Aydın’a parti yöneticileri de eşlik etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ