USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ASKERDE HAYATINI KAYBEDEN BABASI İÇİN İFTARLIK TATLI DAĞITTI

ASKERDE HAYATINI KAYBEDEN BABASI İÇİN İFTARLIK TATLI DAĞITTI
14-04-2021 20:38

Siverek ilçesinde 14 yaşındaki çocuk, biriktirdiği parasıyla daha önce hiç görmediği ve askerde vefat eden babası için iftar öncesi tatlı dağıttı.

2007 yılında babası Mehmet Topal’ın askerde kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetmesi üzerine anne Suzan Topal, aynı yıl doğan oğluna babasının ismini verdi.

Askerde yaşamını yitiren babalarını unutmayan Topal ailesi, Mehmet Topal adına ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyor.

Bir süre önce çalışmayan başlayan ve babasıyla aynı ismi taşıyan Mehmet Topal, kazandığı parayla babası adına iftar öncesi kırsal Kaynak Mahallesi’nde tatlı dağıttı.

Aile kavramının en önemli faktörlerinden babaya önem verilmesi gerektiğine değinen anne Suzan Topal, çocuğuna bunu anlattığını söyledi.

Babasını hiç görmediğini söyleyen Mehmet Topal, “Ben daha doğmadan babam vefat etti ama annem bana babamın yokluğunu hiç yaşatmadı. Bende herkes gibi babamı bir kez de olsa görmek isterdim baba kelimesi bile bu kadar koruyucuyken kim bilir gerçek hayatta nasıl bir şeydir.

Ben ne kadar ayaklarımın üzerinde durmaya çalışsam da içimde hep bir burukluk hep bir yarım kalmışlık var, o yüzden yetim çocukları çok iyi anlıyorum. Ben bu sefer de diğer şehit çocuklarına bir nebze katkıda bulunmak için paramı biriktireceğim. Şehit çocukları emanetimizdir ve onlara ülkece sahip çıkmamız gerekiyor.” Dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ