USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Batman Üniversitesi Kayıt Bürosunu Ziyaret Etti

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, 2024-YKS yerleştirme sonuçlarının ardından öğrenci kayıtları için faaliyete geçirilen kayıt bürosunu neden ziyaret etti? Öğrenciler için hangi yenilikler tanıtıldı?

Batman Üniversitesi Kayıt Bürosunu Ziyaret Etti
25-08-2024 16:30
BATMAN

Rektör Demir’den Kayıt Bürosuna Destek Ziyareti

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, 2024-YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından 19 Ağustos'ta başlayan yeni öğrenci kayıtları için Batman Üniversitesi Batı Raman kampüsünde faaliyete geçirilen kayıt bürosunu ziyaret etti. Ziyareti sırasında büroda çalışan personelle bir araya gelen Rektör Demir, kayıt sürecinin sorunsuz bir şekilde ilerlemesi için yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Rektör Demir: "Öğrencilerimizin Her Zaman Yanındayız"

Ziyaret sırasında kayıt bürosundaki personelden süreçle ilgili bilgi alan Rektör Demir, Batman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kurulan stantları da gezdi. Görevli polis memurlarıyla sohbet eden Demir, öğrencilerin sadece akademik başarılarıyla değil, her türlü ihtiyaçlarıyla da ilgileneceklerini vurguladı. “Batman Üniversitesi ailesi gün geçtikçe büyüyor ve gelişiyor. Kayıt yaptıran tüm öğrencilerimizin eğitim-öğretim hayatlarında şimdiden başarılar dilerim. Ailelerinden emanet aldığımız öğrencilerimizin sadece eğitimleri için değil, her türlü ihtiyaçları için yanlarında olacağız,” diyen Demir, üniversitenin öğrencilere sunduğu desteklerin altını çizdi.

Yenilikçi Uygulamalar Öğrencilere Tanıtıldı

Ziyaret sırasında, öğrencilere kampüste sunulan hizmetler hakkında bilgi verildi. Özellikle öğrencilerin yemekhaneden faydalanabilmeleri için geliştirilen Soliclub uygulaması tanıtıldı. Bu uygulama, yeni kayıt yaptıran ve henüz öğrenci kimlik kartını alamamış öğrencilere büyük kolaylık sağlıyor. Stantlarda, uygulamanın nasıl kullanılacağı ve kampüs içindeki diğer hizmetlerle ilgili bilgilendirme yapıldı.

Üniversite Ailesi Büyümeye Devam Ediyor

Batman Üniversitesi, her yıl artan öğrenci sayısıyla birlikte büyümeye devam ediyor. Rektör Demir, üniversitenin bu büyüme sürecinde öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik sürekli olarak yeni projeler geliştirdiklerini belirtti. Kayıt yaptıran öğrencilerin üniversite yaşamlarına kolayca adapte olabilmeleri için gereken tüm desteklerin sağlandığını ifade eden Demir, bu süreçte öğrencilerin her zaman yanlarında olacaklarını dile getirdi.

Güvenlik ve Destek Hizmetleri

Rektör Demir’in ziyaretinde, Batman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kampüste kurulan güvenlik stantları da dikkat çekti. Bu stantlarda görev yapan polis memurları, öğrencilerin güvenliğine yönelik bilgi verirken, üniversite içinde sağlanan güvenlik önlemleri hakkında da bilgilendirme yaptı. Öğrencilerin kampüste güvenle eğitim görmeleri için yapılan çalışmalar, ziyaret sırasında Rektör Demir tarafından da takdir edildi.

Öğrencilere Başarı Dilekleri

Ziyaretin sonunda, Rektör Demir, kayıt yaptıran tüm öğrencilere başarı dileklerini ileterek, üniversitenin sunduğu olanaklardan en iyi şekilde faydalanmalarını temenni etti. Öğrencilerin eğitim hayatlarının sorunsuz bir şekilde ilerlemesi için üniversitenin tüm birimlerinin seferber olduğunu belirten Demir, üniversite yönetimi olarak her zaman öğrencilerin yanında olacaklarını bir kez daha vurguladı. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
12.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ