USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Batmanlı Gençler Müzik Kurslarına Yoğun İlgi Gösteriyor

Batman'da gençler neden müzik kurslarına bu kadar ilgi gösteriyor? Kurslarda hangi enstrümanlar öğretiliyor? Gelecekte ne gibi projeler planlanıyor?

Batmanlı Gençler Müzik Kurslarına Yoğun İlgi Gösteriyor
12-08-2024 19:15
BATMAN

Gençlerin Müzik Kurslarına İlgisi

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Petrolkent Gençlik Merkezi ve üniversite kampüsünde bulunan Genç Ofis'te verilen müzik kurslarına Batmanlı gençler yoğun ilgi gösteriyor. Gençler, özellikle bağlama, gitar ve piyano derslerine büyük bir hevesle katılıyor ve geleceğin müzisyenleri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Kursların Verimliliği ve Talepler

Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr, müzik kurslarının son derece verimli geçtiğini ve gençlerden gelen taleplerin her geçen gün arttığını belirtti. Rüzgâr, "Gençlik Merkezlerimizde müzik öğretmenlerimiz ve eğitmenlerimiz gözetiminde gençlerimiz bağlama, gitar ve piyano çalmayı öğreniyor. Hem biz hem de gençler verilen eğitimlerden son derece memnunuz" dedi.

Ek Kursların Açılması

Artan talepler doğrultusunda, ek müzik kurslarının açılması için girişimlerde bulunacaklarını ifade eden Rüzgâr, "Gençlerimizin bu ilgisi bizi daha fazla kurs açma yönünde teşvik ediyor. Kamu kurum ve kuruluşlarımızla ortak projelerimizi sürdüreceğiz" diye konuştu. Yeni kurslarla birlikte daha fazla gencin müzikle tanışması hedefleniyor.

Müziğin Gençler Üzerindeki Etkisi

Müziğin evrenselliğini ve güzelliğini ruhlarında hisseden gençler, müzik kursları sayesinde sosyal ve kültürel açıdan gelişim sağlıyor. Kurslar, gençlerin özgüvenlerini artırarak, sanatsal becerilerini geliştirmelerine katkı sağlıyor. Rüzgâr, "Müziğin gençler üzerindeki olumlu etkilerini görmek bizleri mutlu ediyor. Gençler, daha fazla eğitim almada kararlılar" dedi.

Gelecekteki Projeler ve İş Birlikleri

Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü, müzik kurslarının devamını sağlamak ve daha fazla gencin bu imkanlardan yararlanması için çeşitli projeler planlıyor. Kamu kurum ve kuruluşlarıyla yapılacak iş birliği projeleriyle müzik eğitiminin yaygınlaştırılması hedefleniyor. Bu projeler, gençlerin sanatsal ve kültürel faaliyetlere daha fazla katılımını sağlamayı amaçlıyor.

Gençlerin Müzik Eğitimi Yolculuğu

Batman'daki müzik kurslarına katılan gençler, aldıkları eğitimlerle birlikte müzikal becerilerini geliştiriyor ve sanat dünyasında yerlerini almaya hazırlanıyor. Kurslarda öğrendiklerini pratiğe döken gençler, gelecekte daha büyük başarılara imza atmak için çalışıyor. Rüzgâr, "Gençlerimiz, aldıkları eğitimlerle müziğin büyülü dünyasında yolculuklarına devam ediyorlar" dedi.

Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr, "Müziğin evrenselliğini ve güzelliğini ruhlarında hisseden gençler, daha fazla eğitim almada kararlılar" dedi. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
10.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ