USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Belediye Desteği ile Başarıya Ulaşan Bir Hikaye: 16 Koyundan 130 Koyuna

Belediyeden aldığı 16 koyunu 130’a çıkardı. Nasıl mı?

Belediye Desteği ile Başarıya Ulaşan Bir Hikaye: 16 Koyundan 130 Koyuna
24-07-2024 11:22
GAZİANTEP

Başarı Hikayesi: Perihan Ay’ın Azmi

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde, ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek amacıyla başlatılan hayvan desteği projesinden yararlanan Perihan Ay, büyük bir başarıya imza attı. Belediyeden aldığı 16 koyun ve 1 koç ile başlayan Ay, koyun sayısını 130’a çıkarmayı başardı.

Belediye Başkanı Tahmazoğlu’nun Açıklamaları

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediyenin çiftçilere ve hayvan yetiştiricilerine verdiği desteklerin önemine vurgu yaptı. Tahmazoğlu, “Biz Şahinbey Belediyesi olarak hem çiftçilerimize hem de hayvan yetiştiricilerimizi destekliyoruz. Özellikle hayvan varlığımızın artması çok önemli,” dedi.

Perihan Ay’ın Başarısının Sırrı Ne?

Destekten faydalanan Perihan Ay, belediyenin sağladığı 16 koyun ve 1 koç ile başladığı küçük çaplı hayvancılık işini büyük bir başarıyla devam ettirdi. Bu destek sayesinde Ay, koyun sayısını 130’a çıkarmayı başardı. Ay, geçimini tamamen bu koyunlarla sağladığını belirterek, Şahinbey Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

“5 yıldır Şahinbey Belediyesi’nin verdiği koyunları yetiştirerek geçimimizi sağlıyoruz. Koyunlarımız toplam 130 taneydi. Bazıları sıcaktan öldü. Bazı koyunları sattık. Şimdi hamile koyunlarımız var. Bize bu imkanı verdiği için Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyoruz,” diye konuştu Perihan Ay.

Şahinbey Belediyesi’nin Desteği Devam Ediyor

Belediye Başkanı Tahmazoğlu, vatandaşların her zaman yanında olacaklarını belirtti ve sözlerine şu şekilde devam etti: “Biz Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nden ivesi ırkını satın aldık. Köylerimizde de araştırma yaptık. Malı mülkü olmayan, ihtiyaç sahibi ve bu işi gerçekten yapabilecek ailelere destek verelim. Bu ailelerden Reşit abimiz ve Perihan ablamıza 16 koyun 1 koç verdik. Aileler kendi geçimlerini sağlamaları için imkanlar verdik.”

Perihan Ay’ın Gelecek Planları

Perihan Ay, “Koyunlarımız toplam 130 taneydi. Bazıları sıcaktan öldü. Bazı koyunları sattık. Şimdi hamile koyunlarımız var. Bize bu imkanı verdiği için Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Ay, gelecekte koyun sayısını daha da artırmayı planladığını ve bu işten elde ettiği gelirle ailesinin geçimini sağlamaya devam edeceğini belirtti.

Perihan Ay, hayvan desteği sayesinde büyük bir başarı hikayesi yazdı. Belediyeden aldığı 16 koyunu, azmi ve çalışkanlığı sayesinde 130 koyuna çıkaran Ay, diğer ihtiyaç sahibi vatandaşlar için de umut ışığı oldu. Ay, bu desteğin hayatını değiştirdiğini ve bu süreçte belediyeye olan minnettarlığını dile getirdi.

Şahinbey Belediyesi’nin sağladığı bu tür destekler, sadece Perihan Ay’ın değil, birçok vatandaşın hayatını değiştirmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Tahmazoğlu, bu desteklerin artarak devam edeceğini ve daha fazla ihtiyaç sahibi vatandaşın bu imkandan yararlanmasını sağlayacaklarını belirtti. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
11.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ