USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Beytüşşebap’ta Çocuklar Kar Sularının Keyfini Çıkarıyor

Yaz sıcaklarının etkisiyle Beytüşşebap ilçesinde çocuklar, kar sularıyla beslenen çayda serinlemenin keyfini çıkarıyor. Çocukların bu doğal serinleme yöntemleri hakkında neler biliyoruz?

Beytüşşebap’ta Çocuklar Kar Sularının Keyfini Çıkarıyor
04-07-2024 12:45
ŞIRNAK

Kar Sularının Serinliğiyle Yaz Tatili

Beytüşşebap ilçesinde yaz sıcaklarının etkisi sürerken, çocuklar her yıl olduğu gibi bu yıl da Kato ve Faraşin yaylasından beslenen Habur Çayı'nda yüzmenin tadını çıkarıyor. Kar sularından beslenen bu dere yatağı, çocuklar için doğal bir havuz görevi görüyor.

Doğal Kaya ve Taşlarda Güneşlenme

Çocuklar, güneşlenmek için dev kaya ve taşları tercih ediyor. Bu doğal alanlar, serinlemek için köprüden atlayan çocuklar için mükemmel bir dinlenme ve eğlenme yeri oluşturuyor. Yaz tatilinin tadını çıkaran çocuklar, serin suyun ve güneşin keyfini doyasıya yaşıyorlar.

Günlerce Süren Eğlence

Serinlemek için bölgeye gelen Mirac Adıyaman, arkadaşlarıyla birlikte günlerdir yüzdüklerini belirtti. Adıyaman, “Gelenlerin hepsi yüzme biliyor ve hep birlikte çok eğleniyoruz” dedi.

“Güzel vakit geçiriyoruz. Buz gibi suda yüzüyoruz. Çok eğleniyoruz. Kendimize güzel bir yer yaptık, buradan atlıyoruz”

Reber Adıyaman, bölgenin doğal güzellikleri ve serin sularında geçirdikleri keyifli zamanları anlattı.

Beytüşşebap’ta çocuklar, doğanın sunduğu bu serinletici ve eğlenceli olanakları değerlendirmeye devam ediyorlar. Yaz tatillerini, kar sularının serinliği ile daha da unutulmaz kılıyorlar.İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
8.07.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ