USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Bilinci kapalı geldiği hastaneden yürüyerek ayrıldı

72 yaşında hastaneye bilinci kapalı halde getirilen Nazmiye Sabouni'nin 17 günlük tedavi sürecindeki inanılmaz dönüşümü nasıl gerçekleşti?

Bilinci kapalı geldiği hastaneden yürüyerek ayrıldı
13-10-2023 20:30


Gaziantep'te Mucizevi Tedavi: 72 Yaşındaki Nazmiye Sabouni ANKA Hastanesi'nden Sağlıkla Ayrıldı

Mucizeye Tanık Olan Anlar

Gaziantep'te yaşayan 72 yaşındaki Nazmiye Sabouni, evinde aniden rahatsızlandı. Ailesi tarafından Gaziantep Özel ANKA Hastanesi'ne getirilen Sabouni'nin solunum yetmezliği ve kısmi felç geçirdiği tespit edildi. İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Seyfi Yılmaz'ın dikkatli muayenesi sonucu, yaşlı kadın yoğun bakım ünitesinde acil tedaviye alındı.

17 Gün Sonunda Yeniden Sağlığına Kavuştu

Yaşadığı sağlık sorunlarına rağmen 17 günlük tedavi sürecinin sonunda hastaneden yürüyerek ayrılan Sabouni, yaşadığı deneyimi "Hayatta en önemli şey sağlık. Adeta yeniden doğdum. Allah doktorlarımızdan razı olsun" sözleriyle ifade etti.


Erken Müdahalenin Önemi

İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Seyfi Yılmaz, Sabouni'nin tedavi sürecine dair önemli bilgiler paylaştı. Yılmaz, erken müdahalenin bu tip sağlık sorunlarında hayati öneme sahip olduğuna vurgu yaptı. Ayrıca, solunum yetmezliği ve beyinde meydana gelen kılcal damar tıkanıklıklarının, ileri boyutlarda ciddi sorunlara yol açabileceğini belirtti. Yılmaz, "Vakit kaybetmeden tedaviye başladık. Böbreklerin düzgün çalışmamasına bağlı olarak kanda sodyum, potasyum ve benzeri maddelerde birikme meydana gelir. Yoğun bakım ünitemizde solunum ve hayati fonksiyonları açısından sürekli takip altında tuttuk. Uyguladığımız tedavi sonrası bilinci kapalı olarak hastanemize gelen hastamızı sağlıklı bir şekilde taburcu etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
4.07.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ