USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

BODRUM OLSA BEĞENİRDİNİZ AMA BURASI SİVEREK!

BODRUM OLSA BEĞENİRDİNİZ AMA BURASI SİVEREK!
06-08-2020 20:27

Şanlıurfa’nın Bodrum’u diye anılan Siverek’te bulunan Takoran Vadisi, yerli halk ve çevre illerden gelen turistlerin kafa dinlediği yere dönüştü.

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde bulunan ve adeta doğa harikası olan Takoran Vadisi ziyaretçi akınına uğruyor. Şanlıurfa’nın Bodrum’u olarak anılan Saklı Cennet Takoran’a Siverek’in yerli halkının yanı sıra çevre illerden de ziyaretçiler geliyor.

Fırat Nehri üzerine kurulan, Atatürk Barajı yapıldıktan sonra kanyonlarıyla dikkat çeken Takoran Vadisi, her geçen gün daha fazla kişinin ilgi odağı olurken yerli ve yabancı turistlerin mekanı haline geldi. Bölge halkının ekonomisine de büyük katkısı sağlayan vadiye gelen ziyaretçiler tekne turu gerçekleştirerek, vadinin eşsiz manzarasını görme şansını elde ediyor. Doğa ve su sporları tutkunları için de tercih edilen Takoran Vadisi’nde yer alan kanyonlarda ziyaretçiler, geceleri çadırlarını kurarak kamp alanı oluşturuyor.

“TAKORAN’DA PİKNİK KEYFİ”

Siverekli vatandaşların yanı sıra Adıyaman başta olmak üzere diğer illerden ve ilçelerinden gelen yüzlerce yerli turist Siverek Belediyesi tarafından yapılan Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan mesire alanında günün yorgunluğunu ve stresini üzerinden atıyorlar.

PANDEMİ NEDENİYLE BİR SÜRE KAPALIYDI!

Korona virüs nedeniyle konulan yasakların kaldırılmasıyla beraber tekrar ziyaretçilerini kabul eden Takoran Vadisi, 1 Haziran’da açılmış ve tekrar eski yoğunluğuna geri dönmüştü.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ