USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

“Bu Mitingde Sadece Fıstık Konuşulmayacak”

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, halkı hangi konularda uyarıyor ve neden 24 Ağustos'taki mitinge davet ediyor?

 “Bu Mitingde Sadece Fıstık Konuşulmayacak”
20-08-2024 21:15
GAZİANTEP

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Gaziantep’teki Hayvan Pazarı esnafını ziyaret ederek, hükümetin ekonomik ve sosyal politikalarının halkı zor durumda bıraktığını ifade etti. 24 Ağustos Cumartesi günü saat 18.00’de CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla düzenlenecek olan Fıstık Mitingi’ne vatandaşları davet eden Yılmaz, bu mitingin sadece fıstık değil, birçok önemli konunun ele alınacağı bir platform olacağını belirtti.

Esnaf Ziyaretinde Samimi Mesajlar

Başkan Umut Yılmaz, toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak Hayvan Pazarı esnafını ziyaret eden Yılmaz, burada yaptığı konuşmada hükümetin yanlış politikalarının ülkeyi zor durumda bıraktığını vurguladı. Halkın doğru kararlar alarak ülkeyi düzlüğe çıkaracak kişilere destek olması gerektiğine dikkat çekti. Yılmaz, “Bir ay sonra yine burada olacağım ve sorunlarınızı dinlemeye devam edeceğim,” dedi.

Yılmaz: “Bahanelerin Arkasına Sığınmayacağım”

Başkan Yılmaz, belediyelere uygulanan ekonomik kısıtlamalara rağmen sözlerinin arkasında durduğunu belirtti. “Göreve geldiğimizde bazı ekonomik tedbirler nedeniyle projelerimizi hayata geçirmekte zorlandık, ancak bahanelerin arkasına sığınacak değilim. Sizlere verdiğim sözleri yerine getirmek için çalışıyorum,” diyerek kararlılığını ifade etti.

Fıstık Mitingine Çağrı

24 Ağustos’ta gerçekleştirilecek Fıstık Mitingi’ne de dikkat çeken Yılmaz, bu mitingin yalnızca fıstık üreticilerinin sorunlarını değil, aynı zamanda emeklilerin, işçilerin, sanayicilerin ve köylülerin de meselelerini gündeme getireceğini belirtti. “Bu mitingde sadece fıstık konuşulmayacak. Bu memleketi kim düzlüğe çıkaracaksa, lütfen arkasında durun,” diye çağrıda bulundu.

Gaziantep’te Toplumsal Hassasiyet

Yılmaz, Türkiye’de yaşanan ekonomik sıkıntıların, vatandaşların tepkisini artırdığını belirterek, duyarlı olunması gerektiğini vurguladı. “Traktörünü alan yol kapatmaya başladı. Bunlara bir şekilde cevap vermek zorundasınız. Memleket adına birisi bir itiraz ettiğinde arkasında durun,” diyerek halkı duyarlılığa davet etti.

Yılmaz: “Bütün Sözlerimi Tutacağım”

Yürütülen projelere de değinen Başkan Yılmaz, özellikle kırsal mahallelerde park ve yol yapım çalışmalarının sürdüğünü belirtti. “Şu ana kadar 10 bin fidan dağıttık. Çiftçinin, köylünün, emeklinin, emekçinin arkasında durmak istiyorum. Bugüne kadar verdiğim bütün sözleri tutacağım,” dedi.

"Bu mitingde sadece fıstık konuşulmayacak. Davarcı konuşulacak, emekli konuşulacak, işçileri, sanayicileri, patronları konuşulacak." İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
12.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ