USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINDAN SİVEREKLİ ENGELLİLERE DESTEK

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINDAN  SİVEREKLİ ENGELLİLERE DESTEK
01-08-2018 19:34

İlçede açıldığından bu yana engellilerin ihtiyacını karşılamaya çalışan, engelli vatandaşlara destek çıkan Siverek engelliler dernek başkanı Feridun Şenateş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile beraber engellilere akülü, manüel sandalyeler ve yürüngeç gibi daha birçok ihtiyaçlarını karşıladı.

Büyükşehir belediyesi engeliler şube müdürlüğü ve Siverek engelliler derneği tarafından ihtiyacı olan aileler belirlenmesiyle beraber ailelere akülü, manüel araba ve yürüngeç gibi ihtiyaçları Büyükşehir Belediye başkanı ailelere bizzat verdi.

Engelli ailelerle görüşen, ailelere hediyeleri bizzat kendisi dağıtan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi yaptığı açıklamada şunları kaydetti

engelli ailelerimizin rahatlıkla dışarı çıkabilmesi ve engelli vatandaşlarımızın sosyalleşmesi adına bu hediyeleri vermekten mutluluk duyuyorum.

Dağıtımız arabalar ve yürüngeçler sayesinde engelli vatandaşlarımız dışarıda daha rahat ve başkalarından destek almaksızın tek başına gezebilecek “dedi.Haber Mehmet Fatih SERGİ

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ