USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Çermik Kaymakamı Adem Karataş Göreve Başladı

Çermik'in yeni kaymakamı Adem Karataş, "İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın" anlayışı ile göreve başladı. Peki, bu yeni dönem Çermik'e neler getirecek?

Çermik Kaymakamı Adem Karataş Göreve Başladı
01-08-2024 14:15
DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Çermik İlçe Kaymakamlığına atanan Adem Karataş, görevine başladı. Çermik Kaymakamlığı binası önünde düzenlenen karşılama programına protokol üyeleri katıldı. Karataş, makamında yaptığı açıklamada, "İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın" anlayışı ile hareket edeceklerini belirtti.

Karşılama Töreni ve İlk Açıklamalar

Çermik Kaymakamı Vahit Yılmaz’ın Denizli Honaz Kaymakamlığına atanmasının ardından, Malatya Arguvan Kaymakamı olan Adem Karataş, Çermik İlçe Kaymakamlığı görevine getirildi. Çermik Kaymakamlığı binası önünde düzenlenen karşılama töreninde, Karataş ilçe protokolü tarafından karşılandı ve ardından makamında ilçe protokolünü ağırladı.

"Görev süremiz boyunca hep birlikte Çermik’e bir şeyler katmaya çalışacağız. Birlik ve beraberliği sağladığımız sürece Çermik’in ileriye gitmemesi için hiçbir neden olmadığını düşünüyorum," dedi Kaymakam Adem Karataş.

Görev Anlayışı ve Hedefler

Makamında yaptığı açıklamalarda, Karataş, Çermik’in Güneydoğu Anadolu bölgesinin ve Diyarbakır’ın önemli ilçelerinden biri olduğunu vurguladı. "Burada birçok değer var. Beraber çalışacağız. Katkılarınız bizleri mutlu edecektir," diyen Karataş, özellikle yaşlılar, bakıma muhtaç kimseler, şehit ve gazi aileleri ile her aşamada birlikte olmaya özen göstereceklerini ifade etti.

"İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın görev anlayışı ile hareket edeceğiz. İnsan derken bizim açımızdan önceliği olan yaşlılar, bakıma muhtaç kimseler, şehit ve gazi ailelerimiz ile her aşamada her zaman birlikte olmaya özen göstereceğiz," diye ekledi Karataş.

Toplumla Etkileşim ve Projeler

Adem Karataş, görev süresi boyunca toplumla sıkı bir etkileşim içinde olacağını ve Çermik’e yeni projeler kazandırmayı hedeflediğini belirtti. Çermik’in mevcut potansiyelini daha ileriye taşıma hedefinde olduklarını dile getirdi. Bu bağlamda, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği yaparak, ilçenin kalkınmasına katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Kurum Amirleri ile Tanışma Toplantısı

Kaymakam Adem Karataş, göreve başlamasının ardından kurum amirleri ile de bir tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Bu toplantıda, ilçede yapılacak çalışmalar ve projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Karataş, kurum amirlerinden destek alarak, ilçenin sorunlarını çözme ve gelişim sağlama konusunda kararlı olduklarını ifade etti.

Gelecek Planları ve Beklentiler

Kaymakam Adem Karataş, Çermik'te göreve başlamasıyla birlikte, ilçenin geleceği için büyük umutlar ve beklentiler oluşturdu. Halkın desteğiyle, Çermik’in daha da gelişeceğine inandığını belirten Karataş, "Hem bizim için hem de Çermikliler için hayırlı olsun," diyerek, görev süresi boyunca her kesimden destek beklediğini dile getirdi. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Fenerbahçe513+11
2Galatasaray412+11
3Başakşehir FK410+6
4Beşiktaş410+6
5Eyüpspor59+4
6Konyaspor57-1
7Sivasspor57-1
8Antalyaspor57-3
9Göztepe46+2
10Samsunspor46+1
11Kasımpaşa55-2
12Çaykur Rizespor54-10
13Trabzonspor330
14Gaziantep FK33-1
15Alanyaspor53-5
16Bodrum FK53-5
17Kayserispor32-1
18Hatayspor52-5
19Adana Demirspor51-7