USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Mardin'de Nikah Şahidi Oldu

Özgür Özel, Mardin’de hangi özel anlara tanıklık etti? Düğün konuşmasında ne mesajlar verdi?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Mardin'de Nikah Şahidi Oldu
16-09-2024 14:30
MARDİN

Özgür Özel, Eski İl Başkanının Oğlunun Nikahında Şahitlik Yaptı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Mardin’de eski CHP İl Başkanı Mehmet Kılıçaslan’ın oğlu Azad Kılıçaslan ve Nurhan İlhan çiftinin nikah şahidi oldu. Mardin’de gerçekleşen bu özel tören, partinin ileri gelenlerinin de katılımıyla adeta bir buluşma noktası haline geldi. Özel, nikah töreninde yaptığı konuşmada, Mehmet Kılıçaslan’ın partideki katkılarını ve yol arkadaşlığını överek, “CHP bayrağını hiçbir zaman yere bırakmamış bir siyaset büyüğümüzdür,” dedi.

Gurur Dolu Bir Nikah Şahitliği

Özgür Özel, yoğun programına rağmen düğüne katılmanın kendisi için büyük bir gurur kaynağı olduğunu dile getirdi. Özel, “Bugün Antalya, yarın sabah Balıkesir programımız vardı ama bu düğüne katılmak bize düşer,” diyerek, genç çiftin mutluluğuna ortak olmanın kendisi için önemli olduğunu belirtti. Azad ve Nurhan’ın genç, başarılı avukatlar olduğunu vurgulayan Özel, bu iki gencin hayat yolculuğuna şahitlik etmenin kendisi için onur olduğunu söyledi.

Partiye ve Mardin’e Dair Umut Verici Mesajlar

Konuşmasında Mardinlilere de değinen Özel, “Bu salonda bize gösterilen ilgi, Mardinlilerin artık sadece selam değil, oy da vereceklerini gösteriyor,” diyerek partisine olan güvenini dile getirdi. Özel, genç çiftin iki aile arasında bir köprü kurduğunu ve bu köprünün hiç yıkılmaması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, genç çiftin birbirine duyduğu sevgi ve dayanışmanın örnek olacağını ifade etti.

Ekonomik Şartlar ve Gençlerin İstekleri

Azad Kılıçaslan’ın ekonomik şartlar nedeniyle çocuk sahibi olma konusunda yaptığı espirili ricasına da değinen Özel, çiftin dilediği zaman dilediği sayıda evlat sahibi olmasını diledi. Özel, bu evlatların Atatürk’e ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışan bireyler olacaklarına inancını dile getirdi. Genç çiftin, ülkeye faydalı birer birey olarak topluma kazandırılmasını vurgulayan Özel, onları gelecekte daha güzel haberlerle hatırlamak istediğini belirtti.

Nikah Cüzdanını Gelin Nurhan’a Teslim Etti

Konuşmasının sonunda nikah cüzdanını Nurhan İlhan’a teslim eden Özgür Özel, bu cüzdanın gelin tarafından saklanacağını söyledi. Özel, “Bu aile cüzdanı Nurhan kardeşime emanet. Nurhan’ı da Azad’a emanet ediyorum. Allah mesut etsin,” diyerek genç çifte en içten dileklerini iletti.

Güzel Bir Gelecek İçin Temenniler

Düğün töreni, Özel’in samimi konuşmaları ve dilekleri ile taçlandı. Çiftin birbirlerine duyduğu sevgi ve bu özel günün coşkusu, salondaki herkese yansıdı. CHP Genel Başkanı Özel, Mardin’den güzel anılarla ayrılırken, bu düğünün sadece iki insanın değil, iki ailenin birleşmesine de tanıklık ettiğini vurguladı.

"Ben bu aile cüzdanını Nurhan kardeşime teslim ediyorum. Nurhan’ı da Azad’a emanet ediyorum. Allah mesut etsin." İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray515+13
2Fenerbahçe513+11
3Beşiktaş410+6
4Başakşehir FK510+4
5Eyüpspor59+4
6Samsunspor59+3
7Konyaspor57-1
8Sivasspor57-1
9Antalyaspor57-3
10Göztepe46+2
11Kasımpaşa55-2
12Çaykur Rizespor54-10
13Trabzonspor330
14Gaziantep FK43-3
15Alanyaspor53-5
16Bodrum FK53-5
17Kayserispor32-1
18Hatayspor52-5
19Adana Demirspor51-7