USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

CHP Siverek ilçe kongresi yapıldı

CHP Siverek ilçe kongresi yapıldı
12-01-2020 11:32

Mehmet Ayıp Demirbüken Yeniden CHP Siverek İlçe Başkanı Seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Siverek İlçe Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Tek aday ilçe başkanlığı için yarıştığı kongrede yapılan seçimler sonucunda Mehmet Ayıp Demirbüken yeniden CHP Siverek İlçe Başkanı oldu.

Siverek Eyyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezinde yapılan kongreye CHP Delegeleri ve çok sayıda Partililer katıldı. Gerçekleşen kongreye İlçede bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri ve davetliler de katılım göstererek kongrenin hayırlı olmasını temenni ettiler.

Siverek Eyyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezinde Saat 10:00’da başlayan kongrede toplantı yeter sayısının sağlanmasının ardından kongre Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından kongre başkanlık divanı belirlendi.

Divan Başkanının toplantıda 2018-2019 dönemi Yönetim Kurulu çalışma raporu ve hesap raporu okunarak ayrı ayrı ibra edilerek oy çokluğuyla kabul edildi.

Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. İlçe Başkanlığı için tek adayın yarıştığı kongrede kayıtlı delegenin oy kullandığı seçimde Delegelerin çoğunluğu alarak Demirbüken tekrardan üçüncü defa CHP İlçe başkanı seçildi. Bu seçim sonucuna göre Cumhuriyet Halk Partisinin Siverek İlçe Başkanı Mehmet Ayıp Demirbüken oldu

Kongrede bir teşekkür konuşması yapan üçüncü defa tekrardan seçilen CHP Siverek İlçe Başkanı Mehmet Ayıp Demirbüken, Cumhuriyet Halk Partisi hizmet bayrağını daha ileriye taşımak için elimden geleni yapacağını ve büyük gayretle çalışacaklarını belirterek herkesin kendilerine destek olmalarını istediler. Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında hizmet etmek için büyük bir heyecan ile üçüncü defa ilçe başkanlığı görevini yönetim kurulu üyeleriyle birlikte genel merkez teşkilatları başta olmak üzere tüm teşkilatlar ile uyum içerisinde çalıştıklarını yine aynı heyecan ve şevk ile bu görevi tekrardan bize layık gören tüm delegelerimize minnettarım. dedi.

Siverek CHP İlçe yönetimi Türkiye Genelinde olduğu gibi son mahalli seçimlerde başarılı ve kararlı bir yönetimle seçim başarısı halen konuşulmaya devam ediliyor.Belediye Başkan adayımız sayın Mehmet Fatih Bucak’ın Seçimlerdeki aldığı oylar ve başarısı Milletimizin CHP ‘ye olan bağlılığının ve inancının tam olduğunu göstermektedir.

Bu vesileyle Partimizin son yıllardaki başarısı ve halkımızın partimize inancı gün geçtikçe artmaktadır. İlçe Başkanlığı görevim süresince birlikte çalıştığım yönetim kurulu üyeleri olmak üzere genel merkez yöneticilerimize, il teşkilatlarımıza, milletvekillerimize, delegelerimize, çalışmalarımızda birlikte ülkemizin ve Cumhuriyetimizin geleceği için birlikte mesai harcadığımız herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Demirbüken , kongreye katılan herkese teşekkür ederek, yeni dönemin hayırlı olmasını dilediğini ifade etti.

Yapılan kongrede CHP Siverek ilçe Başkanı seçilen Mehmet Ayıp Demirbüken tebrikleri kabul etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ