USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Çocuk Sahibi Olmak İsteyen Çift

Güle-Abdulmenaf çifti nasıl bir tedavi sürecinden geçti? Bebeklerinin kalp atışını duyduklarında neler hissettiler?

Çocuk Sahibi Olmak İsteyen Çift
05-08-2024 14:00
DİYARBAKIR

Uzun Süren Tedavi Süreci

Güle ve Abdulmenaf Arslan çifti, 11 yıllık evliliklerinde çocuk sahibi olabilmek için birçok farklı şehirde tedavi gördü. Ancak bu tedavilerden sürekli başarısız sonuçlar aldılar. Umutlarını kaybetmek üzereyken, tavsiye üzerine Diyarbakır'da Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Hakan Çoksüer’e başvurdular.

Tedavi Yöntemleri ve Başarı

Prof. Dr. Hakan Çoksüer, düşük sperm problemi yaşayan Abdulmenaf Arslan’a Prp (Platelet Rich Plasma), fitoterapi ve akupunktur tedavileri uyguladı. Bu yöntemler, çiftin çocuk sahibi olma şansını artırdı. İlk denemede hamile kalan Güle Arslan, bebeklerinin kalp atışını duyduğunda büyük bir mutluluk yaşadı.

Güle Arslan'ın Deneyimleri

Güle Arslan, tedavi sürecinin zorlu ama sonucun çok güzel olduğunu belirterek, “Hakan hoca ve ekibine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çok denedik, çok uğraştık, çok yorulduk ama çok şükür değdi. Hakan hocayı tavsiye ettiler. Geldik, zorlu bir süreçti ama güzel sonuçlandı,” dedi. Bu sözler, çiftin tedavi sürecinde ne kadar emek verdiğini ve sonunda başarıya ulaşmanın sevincini yansıtıyor.

Prof. Dr. Hakan Çoksüer'in Yöntemleri

Prof. Dr. Hakan Çoksüer, tüp bebek tedavisinde modern ve etkili yöntemler kullanarak birçok çifti çocuk sahibi yapıyor. Prp, fitoterapi ve akupunktur gibi tedaviler, düşük sperm problemi yaşayan hastalarda başarılı sonuçlar veriyor. Çoksüer, bu tedavi yöntemlerinin, hastaların doğal yolla çocuk sahibi olma şansını artırdığını belirtiyor.

Tedavi Sonrası Duygular

Güle ve Abdulmenaf Arslan çifti, bebeklerinin ilk kalp atışını duyduklarında tarifsiz bir mutluluk yaşadılar. Uzun yıllar süren bekleyiş ve denemelerin ardından bu sesi duymak, onların umutlarını yeniden yeşertti. Çift, bu süreçte kendilerine destek olan herkese teşekkür ediyor ve benzer durumda olan çiftlere umut olmalarını diliyor.

Benzer Durumda Olan Çiftlere Mesaj

Güle Arslan, benzer durumda olan çiftlere sabırlı olmalarını ve pes etmemelerini tavsiye ediyor. Diyarbakır'da aldıkları tedavi sayesinde çocuk sahibi olmanın mutluluğunu yaşayan çift, bu tedavi yöntemlerinin diğer çiftler için de umut olmasını umuyor. Prof. Dr. Hakan Çoksüer ve ekibi, başarılı sonuçlar almaya devam ediyor ve birçok çiftin yüzünü güldürüyor.

"Hakan hoca ve ekibine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çok denedik, çok uğraştık, çok yorulduk ama çok şükür değdi." - Güle Arslan İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ