USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Cumhuriyetimizin 100. Yılına Özel Kütüphane Projesi

Siverek Eğitim Gönüllülerinden Anlamlı Girişim: Peki, bu tarihi anı ölümsüzleştirmek için siz de katkı sağlayabilir misiniz?

Cumhuriyetimizin 100. Yılına Özel Kütüphane Projesi
03-11-2023 14:07

100. Yıl Şerefine Bir Eğitim Yuvası

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılına özel anlamlı bir girişimde bulunan Siverek Eğitim Gönüllülüleri Derneği, bir Cumhuriyet Kütüphanesi kurma kararı aldı. Bu proje, Cumhuriyetimizin yüzüncü yılını eğitime adanan bir eserle taçlandırmayı amaçlıyor.

Kütüphanenin Ölümsüzleşmesi İçin Halk Desteği

Dernek, bu önemli projede halkın da desteğini bekliyor. "Cumhuriyetimizin 100. Yıl anısını bir ömür yaşatacağız" diyerek yola çıkan dernek, kitap bağışı desteği ile kütüphanenin zengin ve kapsamlı bir içeriğe sahip olmasını hedefliyor.

"Desteklerinizi can-ı gönülden bekliyoruz. Kitap bağışı için bizimle iletişime geçebilirsiniz."

Kitap Bağışıyla Tarihe Işık Tutun

Siverek Eğitim Gönüllülüleri Derneği, tüm kitapseverleri ve eğitim destekçilerini bu anlamlı projede yer almaya çağırıyor. Kitap bağışı yaparak, Cumhuriyetimizin 100. yılını ölümsüzleştirecek bu kütüphanenin bir parçası olabilirsiniz.

Yüzüncü yılın ruhunu yansıtacak olan Cumhuriyet Kütüphanesi, bilgiye ve eğitime olan susamışlığı gidermeye hazırlanıyor. Siz de bu tarihi adımda yerinizi almak için dernek ile iletişime geçebilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ