USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

DEAŞ Terör Örgütüne Operasyon

Gerçekleştirilen Koordineli Operasyonla DEAŞ Üyeleri Gözaltına Alındı

DEAŞ Terör Örgütüne Operasyon
20-12-2023 00:00

Koordineli Terörle Mücadele Çalışması

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, Terörle Mücadele (TEM), İstihbarat (İSTH) Şube Müdürlüğü ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile koordineli bir şekilde DEAŞ terör örgütüne yönelik bir operasyon düzenledi. Operasyon, örgütün faaliyetlerinin deşifre edilerek engellenmesi ve terör örgütü mensupları ile ilişki içinde bulunan kişilerin yakalanarak adalete teslim edilmesi amacıyla gerçekleştirildi.

DEAŞ Yapılanmasında Aktif Rolü Bulunan Şüpheliler

Yapılan eş zamanlı operasyonlarda, DEAŞ yapılanmasında aktif rolü bulunan ve Suriye uyruklu olduğu belirtilen A.B., S.E.M., N.E., S.M., Ö.K.Y., ve A.İ. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Bu operasyon, terör örgütlerine karşı yürütülen mücadelenin kararlılığını gösteriyor.

Ele Geçirilen Deliller ve Devam Eden Süreç

Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 7 adet cep telefonu ve 3 adet sim kart ele geçirildi. Bu deliller, soruşturmanın derinleştirilmesinde önemli rol oynayacak. Şüphelilerin savcılık işlemleri devam ederken, ele geçirilen bu delillerin terörle mücadelede nasıl kullanılacağı merak konusu.

Bu operasyon, terörle mücadeledeki etkinliği ve güvenlik güçlerinin koordineli çalışmasının önemini vurguluyor. Ayrıca, vatandaşların güvenliği ve ülkenin huzuru için terörle mücadeledeki kararlılık ve başarı gösteriliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ