USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Deniz Çakmak, CHP Adıyaman İl Başkanlığı için Yeniden Aday

Deniz Çakmak, CHP Genel Merkezi'nde Kemal Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirdiği görüşme sonrası başkanlık adaylığını duyurdu. Peki, Çakmak'ın bu adaylıkta öne çıkan...

Deniz Çakmak, CHP Adıyaman İl Başkanlığı için Yeniden Aday
16-09-2023 09:30

CHP Adıyaman İl Kongresi Yaklaşıyor

CHP Adıyaman İl Başkanlığının 30 Eylül tarihinde gerçekleştireceği kongrede ilk aday ismi açıklandı. Geçmiş dönemde bu görevi yürüten Deniz Çakmak, partisiyle bir araya gelerek yeniden aday olduğunu basınla paylaştı.

Deniz Çakmak'tan Adaylık Açıklaması

Çakmak, adaylık açıklamasında ilçe kongrelerinin tamamlandığını belirtti ve yeni seçilen ilçe başkanlarına başarı dileklerini iletti. "Kırgınlık yok, yılgınlık yok, yorgunluk yok diyerek yola yeniden çıkıyoruz" ifadesini kullanan Çakmak, CHP'nin 100 yıllık bir geçmişi olduğuna vurgu yaparak, bu sorumluluğun bilincinde hareket ettiğini belirtti.

“İşte bu nedenle Cumhuriyet Halk Partisi’mizin 30 Eylül 2023 tarihli Adıyaman İl kongremizde, heyecanı, coşkuyu, umudu yeşertmek adına il başkan adayı olmak için yola çıkma kararı almış bulunmaktayım.”

Çakmak'ın Adaylık Gerekçeleri ve Hedefleri

Deniz Çakmak, adaylık gerekçesi olarak yerel toplulukları harekete geçirme, özellikle kendini dışlanmış veya üzgün hisseden bireyleri partilere kazandırma amacını taşıdığını belirtti. 6 ay sonrasında gerçekleştirilecek yerel seçimler için inanç ve coşkuyla hazırlanacaklarını vurgulayan Çakmak, yeni bir başarı hikayesi yazma hedefini dile getirdi.

“ Türkiye’yi bu zor durumdan çıkartacak Cumhuriyet Halk Partisidir. Cumhuriyet Halk Partisi’ni de ayağa kaldıracak olan örgütsel irade ve tabanın birlikteliğidir.”

Çakmak, son olarak tarihlerinin kendilerine yüklediği sorumlulukla hareket ettiğini, Adıyaman İl Başkanlığına aday olduğunu ve bu süreçte her türlü zorluğun üstesinden gelebileceklerine olan inancıyla destek istediğini belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
5.07.2024. Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ