USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

deprem yaraları sarılıyor

Adıyaman Belediyesi depremden sonra fiziksel olarak rahatsızlık yaşayan vatandaşlar için sağlıklı yaşam ve spor kompleksinde fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmeti vermeye başlayacak.

deprem yaraları sarılıyor
14-07-2023 17:20

  6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerin ardından Adıyaman’ da çok fazla sayıda fiziksel,   sinirsel ve kas rahatsızlığı geçiren vatandaşlar için Adıyaman Belediyesi Sağlıklı Yaşam ve Spor Kompleksi’nde antrenörler   eşliğinde fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmeti ücretsiz olarak verilecek.

 Adıyaman Belediyesi tarafından verilen bu hizmette kas-sinir rahatsızlığı geçiren veya ampüte olan vatandaşlar, kadın ve erkek   farklı seanslarda olmak üzere raporu

      olan hastalar Sağlıklı Yaşam ve Spor Kompleksinden randevu oluşturarak hizmetten faydalanabilecek.

 Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, “Depremden sonra tadilatı tamamlanan Sağlıklı Yaşam ve Spor Kompleksinde   fiziksel olarak rahatsızlık geçiren vatandaşlarımızın yaralarını hızlı bir şekilde sarmaya çalışıyoruz. Merkezimizi ücretsiz bir şekilde bu vatandaşlarımız için açarak Adıyaman Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ