USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolunda Korkutan Kaza: 3 Yaralı

Kaza nasıl oldu? Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda yaşanan trajik olayda refüje çarpan bir otomobilin motoru fırlayarak diğer bir otomobile çarptı. Olayın ardından 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Peki, yaralıların durumu nasıl?

Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolunda Korkutan Kaza: 3 Yaralı
15-08-2023 13:16

Şanlıurfa İstikametinden Meydana Gelen Kaza

Olay, saat 19.00 sıralarında Şanlıurfa istikametinden Silvan istikametine doğru seyir halinde olan bir otomobilde meydana geldi. Otomobilin sürücüsü, bilinmeyen bir sebep ile kontrolü kaybetti ve hızını alamayarak yolun ortasında bulunan refüje çarptı.

Çarpışmanın Şiddeti İle Motor Fırladı

Çarpmanın etkisiyle otomobilin korkulukları yerlerinden sökülürken, aracın motor kısmı fırlayarak karşı şeritte seyir halinde olan bir başka otomobile çarptı. Bu çarpışma sonucunda her iki otomobilde de büyük maddi hasar oluştu.

3 Kişi Yaralandı

Kaza sonucunda her iki otomobilden toplamda 3 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine hızla intikal eden sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra en yakın hastaneye sevk edildiler. Yaralıların sağlık durumları hakkında henüz net bilgiler paylaşılmadı.

Olay Yerine Ekipler Sevk Edildi

Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, kaza hakkında inceleme başlatırken, sağlık ekipleri de yaralılara müdahalede bulundu.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kazanın nedeni ve yaralıların durumuna ilişkin detaylı bilgilere ulaşılmaya çalışılıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ