USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Valisi Murat Zorluoğlu'na "Hayırlı Olsun" Ziyaretleri Devam Ediyor

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu'na yönelik hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Bu ziyaretlerde hangi önemli isimler yer aldı ve Vali Zorluoğlu'nun mesajları neydi?

Valisi Murat Zorluoğlu'na "Hayırlı Olsun" Ziyaretleri Devam Ediyor
25-07-2024 08:00
DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın yeni Valisi Murat Zorluoğlu, göreve başlamasının ardından çeşitli kesimlerden tebrik ziyaretleri almaya devam ediyor. Valilikten yapılan açıklamaya göre, bu ziyaretlerde Diyarbakır'ın ileri gelen isimleri ve çeşitli dernek temsilcileri yer aldı.

Önemli Ziyaretçiler

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk ve beraberindeki heyet, Vali yardımcıları Muhammet Özyüksel ve Aziz Gölbaşı, Diyarbakır Sanayici ve İş Dünyası Derneği (DİSİDER) Başkanı Şeyhmus Akbaş ve heyeti, eski AK Parti Milletvekili Ebubekir Bal, Güneydoğu Tekstil Sanayi ve İş İnsanları Derneği (GÜNTİAD) Başkanı Sezai Ayaz ve yönetim kurulu üyeleri, Güneydoğu Sanayici ve İş İnsanları Derneği (GÜNSİAD) Başkanı Şahismail Bedirhanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, MÜSİAD Hollanda Başkan Yardımcısı Abdullah Atasever, Vali Zorluoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Vali Zorluoğlu'nun Mesajları

Ziyaretçilerle bir araya gelen Vali Murat Zorluoğlu, gösterilen ilgi ve tebrikler için teşekkür etti. Zorluoğlu, ziyaretçilerle yaptığı görüşmelerde, kentte yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı. Diyarbakır'ın gelişimi için el birliğiyle çalışmanın önemine vurgu yapan Zorluoğlu, "Diyarbakır, potansiyeli yüksek bir şehir. Burada hep birlikte başarılı projelere imza atacağımıza inanıyorum," dedi.

Projeler ve Gelecek Planları

Vali Zorluoğlu, Diyarbakır'da yürütülen projeler ve gelecekte hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar hakkında ziyaretçileri bilgilendirdi. Kentin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayacak projeler üzerinde durduklarını belirten Zorluoğlu, "Şehrimizin kalkınması için tüm paydaşlarla iş birliği yaparak, Diyarbakır'ı daha ileriye taşıyacağız," şeklinde konuştu.

Ziyaretlerin Önemi

Bu tür ziyaretler, Diyarbakır'ın dinamiklerini ve paydaşlarını bir araya getirerek, ortak hedeflere ulaşmak için önemli bir zemin oluşturuyor. Vali Zorluoğlu, ziyaretçilerin dile getirdiği öneri ve talepleri dikkate alarak, kent yönetiminde daha kapsayıcı ve katılımcı bir yaklaşım sergilemeyi hedefliyor.

Vali Zorluoğlu'nun Teşekkür Mesajı

Vali Zorluoğlu, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Bu önemli ve değerli ziyaretler için herkese teşekkür ediyorum. Diyarbakır için hep birlikte çalışacağız ve şehrimizin potansiyelini en iyi şekilde değerlendireceğiz," dedi. Zorluoğlu, konuklarına çalışmalarında başarılar dileyerek, her zaman iş birliğine açık olduğunu belirtti.

"Diyarbakır, potansiyeli yüksek bir şehir. Burada hep birlikte başarılı projelere imza atacağımıza inanıyorum." - Vali Murat Zorluoğlu

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, görevine başlamasıyla birlikte birçok önemli isim ve kurum temsilcisi tarafından ziyaret ediliyor. Peki, sizce Diyarbakır'ın gelişimi için hangi projeler öncelikli olmalı? AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray515+13
2Fenerbahçe513+11
3Beşiktaş410+6
4Başakşehir FK510+4
5Eyüpspor59+4
6Samsunspor59+3
7Konyaspor57-1
8Sivasspor57-1
9Antalyaspor57-3
10Göztepe46+2
11Kasımpaşa55-2
12Çaykur Rizespor54-10
13Trabzonspor330
14Gaziantep FK43-3
15Alanyaspor53-5
16Bodrum FK53-5
17Kayserispor32-1
18Hatayspor52-5
19Adana Demirspor51-7