USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Doğum Gününde Sağlığına Kavuşmanın Sevinci

Doğum günü sağlıkla birleşince mutluluk iki katına çıkar mı? Bir ameliyat aynı zamanda hayatın dönüm noktası olabilir mi?

Doğum Gününde Sağlığına Kavuşmanın Sevinci
03-10-2024 16:09
ADIYAMAN

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, kalp kapakçığı değişimi için yatan Medine Kurtar (29), hayatının en anlamlı doğum gününü yaşadı. İki çocuk annesi Kurtar, geçirdiği başarılı operasyonla hayata yeniden merhaba dedi. Ameliyatın yanı sıra doğum gününde gelen bu sağlık haberi, ona çifte mutluluk yaşattı. Peki, bu süreç nasıl gelişti ve neler yaşandı?

Kalp Kapakçığı Değişimi Kararı

Kalbinde yaşadığı şiddetli ağrılar nedeniyle hastaneye başvuran Medine Kurtar, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Mümtaz Murat Yardımcı tarafından yapılan detaylı tetkikler sonucunda kalp kapakçığının değiştirilmesi gerektiği tespit edildi. Kalp kapakçığındaki ciddi daralma, Kurtar'ı hayati bir tehlikeye sokmuştu. Ameliyatın acilen yapılmasına karar verildi ve hazırlıklar hızla başladı. Ancak bu sırada Kurtar’ın doğum günü olduğu öğrenildi, bu da ameliyatı daha da anlamlı kıldı.

Doğum Günü ve Sağlık Sevinci Bir Arada

Ameliyat günü aynı zamanda Medine Kurtar’ın doğum günüydü. Dr. Mümtaz Murat Yardımcı ve ekibi, bu özel günü unutmadı ve ameliyat sonrası ona bir sürpriz hazırladı. 25 Eylül günü, Kurtar doğum gününü sağlığına kavuşarak kutladı. Ameliyat masasından başarıyla çıkan Kurtar, doğum gününde sağlıklı bir kalbe sahip olmanın sevincini yaşarken, ekip de ona doğum günü pastasıyla hoş bir sürpriz yaptı.

Başhekimden Ziyaret

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Mehmet Şirik, başarılı geçen ameliyat sonrası Medine Kurtar’ı serviste ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Bu ziyaret sırasında Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Kasım Turgut ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Fahri Dağhan da yer aldı. Başhekim Şirik, ameliyatı gerçekleştiren Dr. Yardımcı ve ekibine başarılarından dolayı teşekkür etti.

Ameliyat Ekibine Teşekkür

Medine Kurtar, ameliyatı gerçekleştiren ekibe minnettar olduğunu belirtti. “Yeni bir kalp kapağıyla yeni bir hayat” diyen Kurtar, sağlık ekibine ve özellikle Dr. Yardımcı'ya olan minnettarlığını dile getirdi. Ayrıca doğum günü sürprizi için de duygularını paylaşarak, “Hayatımda ilk kez böyle bir sürpriz yaşadım, benim için unutulmaz bir gün oldu” dedi. Kurtar, bu anlamlı doğum gününü hiçbir zaman unutmayacağını belirtti.

Başarılı Bir Ameliyatın Ardından

Başhekim Doç. Mehmet Şirik, Medine Kurtar’ın sağlığına kavuşmasından dolayı memnuniyetini dile getirerek, başarılı bir operasyon gerçekleştirildiğini vurguladı. Şirik, ameliyatı gerçekleştiren Dr. Mümtaz Murat Yardımcı ve ekibine teşekkürlerini iletti ve hastaya geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Medine Kurtar için artık yeni bir hayat, yeni bir başlangıç başlamış oldu.

“Yeni bir kapak, yeni bir hayat. Bu günü hiç unutmayacağım.” İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
4.100.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ