USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ENGELLİ VATANDAŞLARDAN YETKİLİLERE TEŞEKKÜR

ENGELLİ VATANDAŞLARDAN YETKİLİLERE TEŞEKKÜR
17-11-2020 13:41

Geçtiğimiz Pazar günü Şanlıurfa’da yapılan (EKPSS) Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına katılım gösteren yaklaşık yüz engelli vatandaşa araç desteği sağlayan Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın’na covid 19 hastalığından dolayı teması bulunan engellileri sınav yapılacak mekâna ulaştıran Siverek Kaymakamı Mustafa Çiftçiler’e teşekkür eden engelliler sınavlarına sorunsuz geçtiğini belirttiler.

Siverek Engelliler Derneği başkanı Feridun Şenateş yaptığı açıklamada Şanlıurfa yapılan ÖSYM nin merkezi sınavlarından olan EKPSS (Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı ) Siverek’te yaklaşık olarak 110 engelli kardeşimiz katıldı. EKPSS Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı maratonunda Siverek Engelliler Derneği olarak halk eğitim merkezi destekli sınava hazırlık kursu açarak engelli kardeşlerimize destek olduk, bu kursumuz diğer derneğimizde devam etti sınav başvuru sırasında da yine engelli arkadaşlarımıza yardımcı olduk. Geldik engelli arkadaşlarımız için en önemli güne yani sınav gününe bu noktada da Siverek Engelliler Derneği olarak engelli kardeşlerimizi yalnız bırakmadık.

Şenateş yaptığı açıklamada Belediyenize ücretsiz araç için başvuruda bulunduk belediyemizde bu ücretsiz olarak Şanlıurfa’ya engelli kardeşlerimiz için araç desteği sağladı. Covid-19 ve ya covid-19 temaslı olan engelli kardeşlerimize de kaymakamlık özel araç tahsis etti hem belediyemize emde kaymakamlığımıza biz engellilere göstermiş olduğu duyarlılık için Siverek’te yaşayan tüm engelli ve engelli yakınları adına teşekkür ediyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ