USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Fadıloğlu, Başarılı Öğrencileri Konuk Etti

Fadıloğlu, Başarılı Öğrencileri Konuk Etti
10-10-2023 00:30


Şehitkamil Belediye Başkanı Öğrenciler ve Velileriyle Buluştu: Başarıların Sırrı Nedir?

Öğrencilerin Başarıları Kutlandı, Başkan Fadıloğlu İle Buluştular

Buluşma ve Tebrikler

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, LGS’de yüzde 1’lik dilime giren öğrenciler ve velileriyle yemekte bir araya geldi. Peki, bu öğrencilerin başarılarının sırrı nedir? Başkan Fadıloğlu onlara ne gibi tavsiyelerde bulundu?


Programın Katılımcıları

Göl Kafe Restoran’da düzenlenen programa; Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Ermeydan, Şehitkamil İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, LGS’de başarı gösteren öğrenciler ile velileri katıldılar. Peki, bu buluşmada neler konuşuldu?

Öğrencilere başarılar dileyen Başkan Fadıloğlu, “Allah, şimdiden yolunuzu, bahtınızı açık eylesin. Yeni eğitim ve öğretim döneminde hepinize başarılar diliyorum” dedi.


Başkanın Tavsiyeleri

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, öğrencilere başarılarının yanı sıra, insan olmanın önemini vurguladı. Peki, başkanın öğrencilere verdiği tavsiyeler nelerdir?

Öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklerle de ilgilenmeleri gerektiğini belirten Başkan Fadıloğlu, "Tek yönüne yetişmiş bir bireyin başarılı olması mümkün değil" dedi.


Teşekkürler ve Hediyeler

Buluşmanın sonunda Şehitkamil Kaymakamı, Belediye Başkanı ve İlçe Millî Eğitim Müdürü, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Fadıloğlu’nun eğitime verdiği destek ve öğrencilere yönelik sözleri takdirle karşılandı. Peki, sizce başarının sırrı nedir?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ