USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Fatih Bucak Bir Çok Sanaçıyı Sivereklilerle Buluşturdu

Fatih Bucak Bir Çok Sanaçıyı Sivereklilerle Buluşturdu
10-05-2023 13:45

Siverek İlçesi Paşa konağı yanında bulunan alanda gerçekleşen ve Yaklaşık 40 bin kişilik Dev Konser izleyenlere keyifli anlar yaşattı

Şanlıurfa’dan Bağımsız Milletvekili Adayı olan Bucak aşiretinin üyesi Fatih Mehmet Bucak konser gibi miting düzenlendi. Fatih Mehmet Bucak’ın konserine mitinge yaklaşık 40 bin kişi katıldı.

Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Adayı Fatih Mehmet Bucak’a destek için ünlü sanatçılar Niran Ünsal, Hasan Yılmaz, Seda Tripkolic, Zekeriya Ünlü, Şahap Akagün, TEFO, Ersan Er, Abidin Yerebakan Tuğba Özay ve Siverekli sanatçı Hüseyin Aypan Siverek ilçesine gelerek unutulmaz bir konser verdiler.

Konsere gelen tüm sanatçılar alanı dolduran yaklaşık 40 bin kişiden Fatih Mehmet Bucak için 14 Mayıs parlamento seçiminde destek vermelerini istediler. Birbirinden güzel sanatçıların yer aldığı Konsere Siverekliler eşlik ederek doyasıya eğlendiler.

Konser’e 40 bin kişi katılırken program dolu-dolu geçti.

Fatih Mehmet Bucak Siverek’i adeta salladı. Önceki gün düzenlenen mitinge katılan yaklaşık 40 bin kişi, Bucak meclise sloganları atarak, Bağımsız Aday Fatih Mehmet Bucak’a tam destek verdi. Yaklaşık 6 saat süren konsere Siverek’liler büyük ilgi gösterdi. Konser sonrası açıklamada bulunan ünlü sanatçılar Konser alanında bulunan sevenlerinden Fatih Mehmet Bucak’a destek çıkmalarını istedi.

Bir çok önlü sanatçı, Futbolcu, Ekonomist, İş İnsanı dostlarından Fatih Mehmet Bucak’a destek için Siverek kentine gelip seçim gününe kadar çalışmalarını aralıksız devam ederek Bucak’ın yanında olduklarını belirttiler.

Konsere gelen Siverekli vatandaşlardan edindiğimiz bilgiye göre bu ve buna benzer konserlerinin Siverek’te sıklıkla yapılması yönünde taleplerinin olduğunu belirtip Kentin Gençlere yönelik sosyal faaliyetlerinin olması genç kesime bir ferahlık vereceğini altını çizdiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ