USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

FK'nın Genç Yıldızı Mirza Cihan Dünyaevine Girdi

Gaziantep'in sevilen futbolcusu Mirza Cihan'ın düğünü, şehir elitlerini ve takım arkadaşlarını bir araya getirdi, peki bu özel günde neler yaşandı?

FK'nın Genç Yıldızı Mirza Cihan Dünyaevine Girdi
24-08-2024 21:00
GAZİANTEP

Genç Futbolcunun Mutlu Günü

Gaziantep Futbol Kulübü'nün genç oyuncularından Mirza Cihan, hayatını Ece Özkoç ile birleştirdi. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sezer Cihan'ın oğlu olan Mirza için düzenlenen düğün töreni, kentin tanınmış simalarını ve spor camiasını ağırladı.

Protokol ve Davetliler

Düğün, Gaziantep kent protokolünün yanı sıra iş ve spor dünyasından birçok önemli ismi bir araya getirdi. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in nikahı kıydığı törende, Gaziantep Valisi Kemal Çeber ve Kilis Valisi Tahir Şahin gibi devlet erkanı da yer aldı.

Nikah Töreni

Çiftin nikah şahitliklerini, aile büyükleri ve yakın arkadaşlarının yanı sıra Gaziantep Valisi Kemal Çeber gibi isimler üstlendi. Nikah sonrası Vali Çeber, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi ve önemli nasihatlerde bulundu.

Düğünün En Renkli Anları

Nikah töreninin ardından gerçekleşen ilk dans ve eğlenceler, geceye damgasını vurdu. Gaziantep FK'nın futbolcuları ve teknik heyeti de sahnede yerlerini alarak düğünün coşkusunu ikiye katladı. Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz ve teknik direktör Selçuk İnan da dahil olmak üzere, takımın bir arada eğlendiği anlar renkli görüntüler oluşturdu.

Sosyal Medyada Yankılar

Düğün, sosyal medyada da geniş yankı buldu. Mirza Cihan ve Ece Özkoç'un mutlu anları, takipçiler tarafından beğeni ve tebrik mesajlarıyla karşılandı. Çiftin yeni hayatına dair dilekler ve iyi niyet mesajları sosyal medya hesaplarından eksik olmadı. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
13.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ