USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolunda Feci Kaza

Kontrolden çıkan otomobilin tıra çarpmasıyla meydana gelen kazada neler yaşandı? Yaralıların durumu nasıl ve olayın detayları neler?

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolunda Feci Kaza
23-07-2024 16:45
GAZİANTEP

Gaziantep-Şanlıurfa otoyolunda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobilin tıra çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi ise yaralandı. Bu üzücü kaza, sabah saatlerinde Nizip ilçesi yakınlarında gerçekleşti.

Kaza Nasıl Gerçekleşti?

Kaza, Mehmet D. yönetimindeki 34 SA 9309 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savrulması ve önünde seyreden 11 AA 643 plakalı tıra çarpmasıyla meydana geldi. Çarpışmanın şiddetiyle otomobil hurda yığınına döndü.

Olay Yerine Gelen Ekipler

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, kazada yaralanan otomobil sürücüsü Mehmet D. ve yolcular İbrahim D., Meryem D., İbrahim D., Yusuf D., Emine D. ve Ali D.'ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra çeşitli hastanelere kaldırdı.

Yaralıların Durumu

Durumu ağır olan yaralılardan İbrahim D., kaldırıldığı Nizip Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralıların tedavisi ise çeşitli hastanelerde devam ediyor.

- Yetkili "Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi." 

Gaziantep-Şanlıurfa otoyolunda meydana gelen bu üzücü kaza, trafik güvenliği konusundaki önlemlerin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Kazanın nedenleri ve detaylarıyla ilgili soruşturma devam ediyor. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
13.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ