USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep'te Tır ile Otomobil Çarpıştı:

Kaza nasıl gerçekleşti? Yaralıların durumu nedir?

Gaziantep'te Tır ile Otomobil Çarpıştı:
08-08-2024 13:00

Kaza Detayları

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir tır ile otomobil çarpıştı ve 4 kişi yaralandı. Kaza, Nurdağı-Gaziantep kara yolu Kömürler Mahallesi'nde gerçekleşti. Y.B. (23) yönetimindeki 47 ADN 714 plakalı tır, Ö.Ş. (56) idaresindeki 33 YBD 65 plakalı otomobile çarptı.

Olay Yerine Müdahale

Kaza ihbarının 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılması üzerine, olay yerine hızla sağlık ekipleri sevk edildi. Kazanın ardından oluşan trafik yoğunluğu, ekiplerin müdahalesi ile kısa sürede kontrol altına alındı.

Yaralıların Durumu

Kazada, otomobil sürücüsü Ö.Ş. ile H.G. (50), R.A. (56) ve A.İ.Ş. (64) yaralandı. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Nurdağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların durumları hakkında henüz net bir bilgi verilmedi.

Polis ve İtfaiye Ekiplerinin Çalışmaları

Olay yerine gelen polis ekipleri, kazanın nasıl meydana geldiğine dair detaylı bir inceleme başlattı. İtfaiye ekipleri de, kazanın ardından olası bir yangın riskine karşı önlem aldı ve kaza mahallinde güvenliği sağladı.

Kazanın Sebebi Araştırılıyor

Kazanın neden meydana geldiği henüz belirlenemedi. Ancak, polis ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemeler sonucunda kazanın oluş sebebini ve tarafların kusur durumlarını belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. İlk bulgulara göre, sürücü hatası veya dikkatsizlik gibi faktörlerin kazaya neden olabileceği üzerinde duruluyor.

Yetkililerden Açıklama

Kaza ile ilgili açıklama yapan yetkililer, yaralıların durumlarının hastanede takip edildiğini ve gerekli tedbirlerin alındığını belirtti. Yetkililer, sürücülerin dikkatli olmaları gerektiğini ve trafik kurallarına uymanın önemini bir kez daha vurguladı.

"112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla kaza yerine sağlık ekibi sevk edildi." AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ