USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GELECEK PARTİSİ STK ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR!

GELECEK PARTİSİ STK ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR!
14-12-2020 19:19

Gelecek Partisi 12 Aralık 2019 Tarihinden kurulmasından sonra Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Dr. Abdullah Yeşil’i atamıştı. Dr. Abdullah Yeşil atandığı günden bugüne çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Dr. Yeşil Kısa bir süre içinde Hem teşkilatlanma hem de İlçe Kongre çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Eyyübiye, Haliliye, Karaköprü, Akçakale, Harran, Hilvan, Bozova, Viranşehir, Ceylanpınar, Birecik, Halfeti, Suruç ilçelerini atamış ve genelinde kongrelerini yapmıştı.

Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Dr. Abdullah Yeşil Teşkilatı ile birlikte STK ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Şanlıurfa Canlı Hayvan Pazarı Derneği ve Besiciler Kooperatifi Başkanı İzzet Çiftçi ve yönetimini Ziyaret etti.

Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Dr. Abdullah Yeşil; Başkan Çiftçi ile birlikte ülke gündemi ve Şanlıurfa’nın sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundular. Dr. Abdullah Yeşil Şanlıurfa Canlı Hayvan Pazarı Derneği ve Besiciler Kooperatifi Başkanı İzzet Çiftçi ve yönetiminin misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ