USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Gıda Maddeleri Başkanı Dalaman gazetecilerle bir araya geldi

Gıda Maddeleri Başkanı Dalaman gazetecilerle bir araya geldi
22-07-2022 17:39

Şanlıurfa’nın Siverek İlçe Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Berat Dalaman, ilçede görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcileriyle bir araya geldi.

Suat Karataş Caddesindeki oda binasında yemekli bir toplantıda gazetecilerle bir araya gelen Başkan Berat Dalaman, gazetecilerle ilçenin sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Son zamanlarda Siverek’te önemli işlere imza atan Gıda Maddeleri satıcıları Esnaf Odası Başkan Dalaman uzun zamandır Siverek Basın camiasıyla beraber olmak istedik nasip bugüneymiş iyiki beraberiz iyiki varsınız davetiyeme icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum dedi.

Gazetecilerin zor bir coğrafyada görev yaptıklarını dile getiren Dalaman, gazeteciliğin kutsal bir meslek olduğuna ve halkın yerel basına sahip çıkmasını istedi.

Dalaman, “Gazeteciler bir toplumun kalkınıp gelişmesi ve demokrasinin tam anlamıyla hayata geçirilmesi noktasında önemli bir aktördür. Kentte yaşayan tüm kesimin gazetecilere sahip çıkması, gazetecinin de mesleğinin hakkını vermesi gerekiyor.” dedi.

Gazetecilere adına oda başkanı Dalaman’a teşekkür eden Şükrü Dolaş, konuşmasında şunları kaydetti: “Oda başkanımıza bu nazik davetinden dolayı teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımız günün koşulları ve odaların işleyişiyle ilgili başkanımızla güzel bir sohbet oluşturdu. Arkadaşlarım adına oda başkanımız Berat Dalaman’a teşekkür ediyorum.”dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
21.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ