USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GIDA MADDELERİ ODASI GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ

GIDA MADDELERİ ODASI GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ
18-01-2023 14:14

Gıda Maddeleri Odası, kentte görev yapan Yerel ve Ulusal gazetecilerle bir araya geldi.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesindeki Gıda Maddeleri Odası, kentte görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi.

İlçenin aktif meslek odalarından biri olan ve sivil tolum kuruluşlarının daha aktif hale gelmesi için çaba gösteren Siverek Gıda Maddeleri Esnaf Odası Başkanı Berat Dalaman, ulusal ve yerelde göre yapan gazetecilerle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Hasan Çelebi Mahallesinde bulunan oda başkanlığında gazetecilerle bir araya gelen Dalaman, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde gazetecilerin yoğunluğundan dolayı ancak bu gün bira araya gelebildiklerini belirtti.

Gazeteciliğin onurlu ve zor bir meslek olduğunu dile getiren Dalaman, “Zor koşullarda görev yapan arkadaşlarımız aynı zamanda kentimizin gelişmesi insan hak ve hürriyetlerinin korunması için yoğun bir çalışma içindeler meslek odaları olarak onların yanındayız. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir araya gelip kentimizin sorunları ve çözüm yolları hakkında güzel bir sohbetimiz oldu. Davetimize icabet eden tüm gazeteci arkadaşlar teşekkür ediyorum.” dedi.

Gazeteciler adına Başkan Berat Dalaman’a bu nazik davetinden dolayı teşekkür eden gazeteci – yazar Şükrü Dolaş, “Hatırlanmak ve kıymet bilmek bizlere güç veriyor. Elbette sivil toplum kuruluşlarıyla beraber halkın da sahip çıkmasıyla daha güçlü oluruz.” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
21.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ