USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gönül Sofraları: İftar Çadırlarında Paylaşım ve Birlik Ruhu

Ramazan ayının bereketi Nizip’te nasıl yaşanıyor? Belediye tarafından kurulan iftar sofraları, vatandaşlara hangi imkanları sunuyor?

Gönül Sofraları: İftar Çadırlarında Paylaşım ve Birlik Ruhu
11-03-2025 07:00
GAZİANTEP

İki Farklı Noktada İftar Sofraları Kuruldu

Nizip Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferini ilçe halkıyla birlikte yaşamak amacıyla Şahinbey Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Meydanı’nda iftar çadırları kurdu. Her gün yüzlerce vatandaş, bu çadırlarda bir araya gelerek oruçlarını birlikte açmanın huzurunu yaşıyor. İftar sofraları, paylaşma ve dayanışma ruhunu pekiştirirken, aynı zamanda birlik ve beraberlik duygusunu güçlendiriyor.

Başkan Ali Doğan: “Ramazan’ın Bereketini Birlikte Paylaşıyoruz”

Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, iftar çadırlarının amacının Ramazan ayının anlam ve önemini birlikte yaşamak olduğunu belirtti. Başkan Doğan, bu etkinliğin sadece bir yemek organizasyonu olmadığını, aynı zamanda dayanışmanın ve kardeşliğin en güzel örneklerinden biri olduğunu vurguladı.

“Ramazan ayının manevi atmosferini ilçemizin iki farklı noktasında kurduğumuz iftar çadırlarında vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde hep birlikte soframızı kuruyoruz. Bu mübarek günlerde, hayırseverliğin ve kardeşliğin gücünü daha güçlü hissediyoruz.”

İhtiyaç Sahiplerine Gıda Yardımları Devam Ediyor

Nizip Belediyesi, yalnızca iftar çadırlarıyla değil, aynı zamanda ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdığı gıda yardımlarıyla da Ramazan ruhunu yaşatıyor. Belediye ekipleri, ilçede belirlenen dar gelirli ailelere gıda kolileri dağıtarak Ramazan ayının bereketini her haneye taşımayı hedefliyor. Vatandaşlar, bu desteklerden dolayı belediyeye teşekkürlerini sunuyor.

Vatandaşlardan Büyük Takdir

Belediyenin sunduğu bu hizmetler, ilçe halkı tarafından büyük takdirle karşılanıyor. İftar çadırlarında bir araya gelen vatandaşlar, Ramazan’ın ruhunu doyasıya yaşadıklarını ifade ediyor. Toplumun farklı kesimlerinden insanlar, aynı sofrada buluşarak kaynaşma imkânı buluyor.

Başkan Doğan’dan Davet: “İftar Sofralarında Buluşalım”

Belediye Başkanı Ali Doğan, Ramazan ayının anlamını hep birlikte yaşamak için tüm Nizip halkını iftar sofralarına davet etti. Birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan Başkan Doğan, herkesin bu manevi ortamda buluşmasını diledi.

“İftar sofralarımızda buluşmak, Ramazan’ın anlamını hep birlikte yaşamak için sizleri de bekliyoruz.” İHA 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
11.03.2025 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ