USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Göreve Başladı

Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Hematoloji Uzmanı Dr. Burcu Aslan Candır'ın göreve başlamasıyla ilgili haber, hastanenin tıbbi kadrosunun güçlendirildiğini gö...

Göreve Başladı
20-12-2023 09:53

Adıyaman'da Hematoloji Hizmetleri Artık Daha Güçlü

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Hematoloji Uzmanı Dr. Burcu Aslan Candır'ın atanması ile tıbbi kadrosunu güçlendirdi. Sağlık Bakanlığı tarafından 112. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası (DHY) ile atanan Dr. Candır, hasta kabulüne başlayarak bölgedeki sağlık hizmetlerine katkıda bulunmaya başladı.


Uzman Doktorun Göreve Başlaması ve Hastane Yönetiminin Açıklaması

Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Şirik, Uzman Dr. Candır'ın göreve başlamasının hastane için büyük bir kazanım olduğunu belirtti. Başhekim Şirik, hastaların çevre illere gitme zorunluluğunu azaltacak bu atamanın, hastaneye yeni branşlar kazandırma çabaları doğrultusunda önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Hastane Hizmetlerindeki Gelişme

Dr. Burcu Aslan Candır'ın atanması, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin tıbbi hizmet kapasitesini artırdı. Hematoloji alanında uzman bir doktorun göreve başlaması, bölge halkına sunduğu sağlık hizmetlerinin çeşitliliğini ve kalitesini artırma yolunda önemli bir gelişme olarak kabul ediliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
5.07.2024. Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ