USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

GTO B2B Networking’e Rekor Katılım: 640 Milyon TL’lik Ticari Potansiyel

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) tarafından düzenlenen “GTO B2B Networking E-Ticaret & E-İhracat” etkinliğinde hangi ticari bağlantılar kuruldu? Rekor düzeyde katılım ve ortaya çıkan ticari potansiyel nedir?

GTO B2B Networking’e Rekor Katılım: 640 Milyon TL’lik Ticari Potansiyel
04-10-2024 20:30
GAZİANTEP

Rekor Katılımla Gerçekleşen B2B Etkinliği

Gaziantep Ticaret Odası ( GTO) ve yeni nesil etkinlik çözümleri sunan Oniki iş birliğinde düzenlenen “GTO B2B Networking E-Ticaret & E-İhracat” etkinliği, 800’e yakın firmanın katılımıyla büyük bir başarıya imza attı. Etkinlikte, 3 bin 587 ikili iş görüşmesi gerçekleştirildi ve bu görüşmelerden 640 milyon TL’lik ticari potansiyel ortaya çıktı.

Başkan Tuncay Yıldırım: “Amacımıza Ulaştık”

Etkinliği değerlendiren GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, etkinlikte büyük bir ticari potansiyelin açığa çıktığını belirterek, “Gaziantep'te bir ilki gerçekleştirdik ve bu etkinlik sayesinde 640 milyon TL’lik ticari değere ulaştık. Üyelerimizin işlerini büyütmelerine ve yeni pazarlara açılmalarına katkı sağladık” dedi. Yıldırım, etkinliği her yıl düzenleyerek geleneksel hale getireceklerini de duyurdu.

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Başkanı Fikret Kileci: “Dijitalin İmkanlarını Sonuna Kadar Kullanalım”

Açılış konuşmalarından birini yapan Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı Fikret Kileci, dijital teknolojilerin önemine vurgu yaptı. Kileci, "E-ticaret ve e-ihracat, dijitalin imkanları kullanıldığında büyük avantajlar sağlıyor. Bölgemizin ve ülkemizin gelecekte iyi bir konumda olması için bu imkanları sonuna kadar kullanmalıyız" dedi.

Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adnan Ünverdi: “Teknoloji Her Alanda Belirleyici Bir Unsur”

Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi de etkinliği değerlendirerek, “Teknoloji her alanda en belirleyici unsur haline geldi. E-ticaret ve e-ihracat, yeni pazarlara ulaşmak için sınırsız bir alan sunuyor. Gaziantep’in sanayisi ve ticaretiyle bu pastadan daha büyük bir pay alabileceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Oniki CEO’su Ziya Kızıltan: “Tarihi Bir Gün Yaşadık”

Oniki Kurucu Ortağı ve CEO’su Ziya Kızıltan, etkinliğe 800’e yakın firmanın katıldığını ve 3 bin 587 ikili iş görüşmesinin yapıldığını belirtti. Kızıltan, bu görüşmelerin sonunda 640 milyon TL’lik ticari potansiyel değer ortaya çıktığını ifade ederek, “Gaziantep’in ticaretine ve ihracatına katkı sağlayan bu etkinlik tarihi bir gün olarak kayıtlara geçti” dedi.

GTO B2B Networking’in Geleceği

Etkinlik sonunda elde edilen ticari başarı ve olumlu geri dönüşler üzerine, GTO B2B Networking etkinliğinin her yıl Ekim ayında geleneksel olarak düzenleneceği açıklandı. Katılımcılar, bu etkinlik sayesinde yeni iş bağlantıları kurarak işletmelerine önemli katkılar sağladı. Etkinliğin Gaziantep ve Türkiye’nin ticari potansiyelini artırmada önemli bir adım olduğu vurgulandı.

“GTO B2B Networking etkinliğiyle 640 milyon TL’lik ticari potansiyel açığa çıktı. Bu etkinliği her yıl geleneksel hale getireceğiz.” Haber-İHA-

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
5.10.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ