USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GÜNEYDOĞU ANADOLU GAZETECİLER FEDERASYONU SEÇİMİ YAPILDI

GÜNEYDOĞU ANADOLU GAZETECİLER FEDERASYONU SEÇİMİ YAPILDI
26-07-2020 18:32

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyona bağlı 9 ilin Gazete Cemiyet üyelerinin yer aldığı seçimi eski başkan Mehmet Çelik tüm üyelerin oyunu alarak tekrardan seçildi.

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (GGF), 3. Olağan Kongresini Genel Başkanlığın bulunduğu Mardin İli’nde gerçekleştirdi. GGF Genel Başkanı Mehmet Çelik, üyelerin tam oyunu alarak yeniden başkan seçildi. 9 İLİN GAZETECİLERİ YENİDEN MEHMET ÇELİK DEDİ

GGF’DE ŞANLIURFA AĞIRLIĞI

Şanlıurfa’yı Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tahir Gülebak,Siverek Hedef ve İrfan Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Feyzi Donan,Suruç Meşale Gazetesi imtiyaz sahibi Galip Demirli-Yeni Urfa Gazetesi Haber Müdürü Mehmet Er Temsil ederek oy kullanıp yeni başkanı belirlediler.

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Cemiyeti üyeleri Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonun Yönetim, Denetim ve Kurul Onur Üyeliklerinde yer aldı.

Şanlıurfa ,Şırnak, Siirt, Batman, Diyarbakır, Mardin, Adıyaman, Gaziantep ve Kilis illerinin Gazeteciler cemiyetlerinin çatı örgütü olan Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (GGF), 3. Olağan Kongrede tek liste ile seçime gitti.

Mardin’de toplanan 9 ilin gazeteciler cemiyet başkanları ve delegeleri, tek liste ile seçime gitti. Genel Başkan Mehmet Çelik, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Çelik, bölge gazetelerinin sosyal ve ekonomik sorunlarının gündemleşmesi ve çözülebilmesi için bölge gazetecileri arasındaki dayanışma ve birlikteliğin önemli olduğuna dikkat çekti. Çelik, verilen görevden ötürü meslektaşlarına ayrıca teşekkür etti.

YENİ YÖNETİM OLUŞTU

Mehmet Çelik’in Genel Başkan seçildiği GGF’de yeni yönetim oluştu. Yönetim Kurulu Üyeliklere Mehmet Çelik, Tahir Gülebak, Atilla Durak. Arif Kurt, Ercan Atay, Zeki Dişkaya, İhsan Özdemir, Hatice Türkan ve Nezir Çağlar seçildi.

Federasyon Denetim Kurulu Asil Üyeliklere

Murat Atay, Halit Beytüt ve Turan Koyuncu seçildi. Federasyon Onur Kurulu Üyeliklerine Adnan Avuka, Abdullah Alpdağ ve Mehmet Er seçildi. Federasyon Yüksek İstişare Kurulu Asıl Üyeliklere Rıdvan Fidan, Mustafa Teke. Yusuf Dündar. Ömer Özer ve Selahattin Taşar seçildi.

Mehmet Çelik’in Genel Başkan seçildiği GGF’de yeni yönetim oluştu. Yönetim Kurulu Üyeliklere Mehmet Çelik, Atilla Durak. Arif Kurt, Tahir Gülebak, Ercan Atay, Zeki Dışkaya, İhsan Özdemir, Hatice Türkan ve Nezir Çağlar seçildi.

Federasyon Denetim Kurulu Asil Üyeliklere Murat Atay, Halit Beytüt ve Turan Koyuncu seçildi.

Federasyon Onur Kurulu Üyeliklerine Adnan Avuka, Abdullah Alpdağ ve Mehmet Er seçildi.

Federasyon Yüksek İstişare Kurulu Asıl Üyeliklere Rıdvan Fidan, Mustafa Teke. Yusuf Dündar. Ömer Özer ve Selahattin Taşar seçildi

Konfederasyon Üst Kurul Delegeliklerine ise

Mehmet Çelik, Atilla Durak İhsan Özdemir, Tahir Gülebak , Arif Kurt, Ercan Atay, Mesut Figançiçek, Murat Atay, Hatice Türkan, Turan Koyuncu, Yusuf Dündar, Adnan Avuka, Başak Akay, Nezir Çağlar, Abdullah Alpağ, Mansur Obut, Turan Koyuncu, ve Feyzi Donan seçildi.

Haber Paşa Yuvanç

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ