USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Hayırsever Vatandaştan Örnek Davranış

Özel çocukları ve ailelerini misafir eden Mehmet Beray Akçay, farkındalık oluşturmak adına nasıl bir adım attı? Özel çocukların aileleri ve öğretmenleri, bu özel etkinlik hakkında ne düşünüyor?

Hayırsever Vatandaştan Örnek Davranış
18-09-2023 23:05

Sosyal Farkındalık İçin Özel Bir Gün

Mehmet Beray Akçay, sosyal farkındalık amacıyla 55 Down sendromlu çocuğu ve ailelerini misafir ederek onlar için özel bir gün düzenledi. Çocuklarla beraber güzel bir yemek yiyen Akçay, bu özel günde hem çocukların hem de ailelerinin yüzünü güldürdü.

"Bugün özel olduklarını düşündüğüm kardeşlerimi ağırladık. Aileleri ile beraber geldiler. Güzel bir yemek yedik, çok sevindiler. Beraber bahçede top oynadık, bayağı bir zaman geçirdik. Hafta sonu sebebi ile okullar kapalıydı. Biz de bunu fırsata çevirdik."

Farkındalık Yaratma Hedefi

Akçay, bu tür organizasyonları farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlediğini belirtti. Özel çocuklar ve öğrenciler için farklı etkinlikler planladığını ve onları tekrar misafir etmek istediğini vurguladı.

"Farklı organizasyonlarda özel öğrenciler için biraz farklı şeyler yapabiliriz. Buradaki amacım, farkındalık oluşturmaktır. Bu özel kardeşlerimizi başka bir zamanda tekrar ağırlamak isterim. Hem hayır hem de bir farkındalık oluşturmak için buraya getirdim."

Önümüzdeki Programlar İçin Planlar

Akçay, gelecekteki etkinlikler için daha farklı ve yenilikçi programlar düzenlemeyi planladığını ifade ederek, bu özel günü gerçekleştiren öğretmenlere de teşekkür etti.

"Bu özel kardeşlerimizi tanıdığımıza çok mutlu olduk. Bir dahakine inşallah daha farklı bir şeyler yapmayı düşünüyorum. Buraya gelen özel kardeşlerimizin hocalarına çok çok teşekkür ediyorum."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÜMÜ