USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BÄ°ST 0.000
EÄŸitim

İlçe Kaymakamı Gölbaşı karne heyecanını paylaşan gazi kızı Sudenaz’ı tebrik ederek başarı diledi

İlçe Kaymakamı Gölbaşı karne heyecanını paylaşan gazi kızı Sudenaz’ı tebrik ederek başarı diledi
21-01-2023 15:01

2022-2023 Okulların Yarıyıl Tatiline girmesiyle beraber Karne Heyecanı yaşayan öğrencilerden Sudenaz Aksoy Siverek ilçe Kaymakamı Aziz Gölbaşı’nı ziyaret ederek Takdir Belgesi ve Karnesini almanın sevincini paylaştı.

İlçe Kaymakamı Gölbaşı Siverek Ortaokulunda Karne heyecanı yaşayan Gazi kızı olan Sudenaz Aksoy’u makamında kabul ederek başarılar diledi. Kaymakam Gölbaşı Karne ve Belge heyecanını kendisiyle paylaşan ortaokul öğrencisi gazi kızı Sudenaz’ı tebrik ederek okul hayatında ve yaşamında başarılar diledi. Gölbaşı 2022 2023 yarıyıl Tatilinde karne heyecanı yaşayan Sudenaz’ı Karne ve belgesini paylaşan Sudenaz’a başarılar diledi.

Tüm dersleri 100 olan Sudenaz örnek bir öğrenci kişiliğiyle başarısıyla, çalışmasıyla tüm arkadaşlarına örnek olduğunu belirten Gölbaşı başarıların devamını diledi.

Baba Hüseyin Gazi Aksoy Ziyarette binayen yaptığı açıklamalarında Kızım karne ve takdir belgesini İlçe Kaymakamımız Aziz Gölbaşı ile paylaşmak istedi kendisinin bu isteğini Kaymakam beyi ziyaret ederek onunla paylaştık çok büyük bir mutluluk yaşadı. başarıya giden bu yolda Takdir alan ve karnesinin notları hep yüz olan kızımı bende bir baba olarak tebrik eder başarıların devamını dilerim. Dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024 Tarihli Gazetemiz
PUAN DURUMU TÃœMÃœ